Erdélyiek, miért fogtok ismét a fideszre szavazni, miért éri meg még mindig nektek? Azzal ugye tisztában vagytok, hogy a köv. 4 évben nem kaptok semmit Orbántól, tekintve, hogy üres a kassza és az EU is zárja a csapokat, ha ő marad.
Miért kire kellene szavazniuk?
Arra a csapatra, aki még a külhoni magyarok létezéséről sem szívesen beszéltek?
Azzal meg most már ne jöjjön senki, hogy ne szavazzanak, ugyanis ez már nem vitatéma, hiszen joguk van szavazni. Ilyen jellegű jogoktól pedig nem lehet már senkit sem megfosztani, legalábbis addig nem amig nem anarchiában élünk.
Ilyen alapon miért szavazhat az a magyar aki életvitelszerűen Németországban él ?
A kérdés másik fele. Nem a fidesz tehet róla hogy fos az ellenzék és nem képes összeszedni a kormányváltáshoz szükséges szavazatokat.
Hiteles politikusok, a választók igényéhez alakított program és jövőkép. Ennyi kellene. De az összefogásban egyik sincs meg.
Ha veszítesz a futóversenyen nem a másikat kell hibáztatni hogy gyorsabb volt.
Én a mi hazánkra szavazok hogy segítsek nektek, nekik be kell kerülni a parlamentbe.
Ti eldöntitek a 2nagy párt között kit akartok, mit akartok háborút vagy sem.
Egyébként nehogy már te magyaráznád nekem a jogaimat
Állampolgár vagyok jogom van 😊
A #15 szerint viszont aki nem ide adózik az ne szavazzon.
Na most mi legyen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!