Erdélyiek, miért fogtok ismét a fideszre szavazni, miért éri meg még mindig nektek? Azzal ugye tisztában vagytok, hogy a köv. 4 évben nem kaptok semmit Orbántól, tekintve, hogy üres a kassza és az EU is zárja a csapokat, ha ő marad.
Úgyhogy nyugi van, Érdelybol aligha szavaznak de már hiába is beszélsz erről, eddig kellett szavazzon az aki szavazni akart.
Én vagyok egy korábbi kommentelő is, de az kimaradt hogy Erdélybe születtem de itt élek . Csak unom már ezt a hisztit .
Egyébként én sem értek egyet hogy külhoni magyar döntsön arról hogy egy másik országban ahol lakik ki legyen a miniszterelnök.
Nem hinném hogy ők befolyásolni fogják. Úgyhogy ne haragudjatok gyulolkodjetek. Nyugi van
Fityisz ide oda, de legalább nem csinálnak hulyessegeket hogy fegyvert katonákat küldjenek az ukrán háborúba és nem uszitgatjak a nagy medvét.
Nem mindeggy hogy háború avagy😊 béke. Ennyi
46:
Senki nem akar küldeni fegyvereket Ukrajnába, ellenben a fidesz meg elfogadta hogy török, Olasz, cseh, és amerikai NATO csapatok jöjjenek az országba, leállította Paks2-t, megszavazta az Oroszok elleni szankciókat, elítélte Putyint.
Na mármost ez mind jó dolog, csakhogy ezt mind a szavazóik hallani se akarják, így jól eltitkolta minden fideszes elől, és ezekkel támad mindenki mást, amit ők már megtettek.
42es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!