Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erdélyiek, miért fogtok ismét...

Erdélyiek, miért fogtok ismét a fideszre szavazni, miért éri meg még mindig nektek? Azzal ugye tisztában vagytok, hogy a köv. 4 évben nem kaptok semmit Orbántól, tekintve, hogy üres a kassza és az EU is zárja a csapokat, ha ő marad.

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 12:01
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Úgyhogy nyugi van, Érdelybol aligha szavaznak de már hiába is beszélsz erről, eddig kellett szavazzon az aki szavazni akart.

Én vagyok egy korábbi kommentelő is, de az kimaradt hogy Erdélybe születtem de itt élek . Csak unom már ezt a hisztit .

Egyébként én sem értek egyet hogy külhoni magyar döntsön arról hogy egy másik országban ahol lakik ki legyen a miniszterelnök.

Nem hinném hogy ők befolyásolni fogják. Úgyhogy ne haragudjatok gyulolkodjetek. Nyugi van

2022. márc. 29. 15:28
 42/47 anonim válasza:
87%
Normális országban sem a külhoni, sem a nyugatra vándorolt magyarok nem szavazhatnának. Leszarom hogy magyar, allampolgarsaganak se kene legyen, nem ide adozik semmi joga beleszólni abba hogyan éljek, több 100 vagy 1000km távolságból, más faszával verik a csalánt. Az szavazzon aki itt adozik, es itt van bejelentve a lakhelye huzamosabb ideig, es ha az az ember egy torzsgyokeres nigeriai, aki nem beszel magyarul cserebe viszont itt dolgozik es adozik egy jo ideje, na neki is tobb joga lenne beleszolni, ennek az orszagnak az ugyeibe, mint Nagy Jánosnénak Sepsi-istenháta mögöttről, vagy annak a magyarnak aki Londonban mosogat
2022. márc. 29. 22:26
 43/47 anonim ***** válasza:
74%
42-es: van ráció abban amit mondasz, viszont akkor legyenek súlyozva a szavazatok aszerint, ki mennyi adót fizet be. Pl. egy értelmiségi informatikus szavazata érjen 8-szor többet mint egy közmunkásé, és a nyugdíjas meg ne szavazzon, hiszen ő nem fizet adót. Csak így lehet fair.
2022. márc. 29. 23:53
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha adó alapján lenne súlyozva akkor a felső tízezer kénye kedve szerint menne kb a szavazás.
2022. márc. 30. 00:21
 45/47 anonim ***** válasza:
61%
43: akkor a nyugdijasok ellennenek hanyagolva. (bar igy is elvannak, megis tapsolnak a fityisznek.. szoval mindegy vegulis)
2022. márc. 30. 01:36
 46/47 anonim ***** válasza:
34%

Fityisz ide oda, de legalább nem csinálnak hulyessegeket hogy fegyvert katonákat küldjenek az ukrán háborúba és nem uszitgatjak a nagy medvét.

Nem mindeggy hogy háború avagy😊 béke. Ennyi

2022. márc. 30. 12:47
 47/47 anonim válasza:

46:

Senki nem akar küldeni fegyvereket Ukrajnába, ellenben a fidesz meg elfogadta hogy török, Olasz, cseh, és amerikai NATO csapatok jöjjenek az országba, leállította Paks2-t, megszavazta az Oroszok elleni szankciókat, elítélte Putyint.

Na mármost ez mind jó dolog, csakhogy ezt mind a szavazóik hallani se akarják, így jól eltitkolta minden fideszes elől, és ezekkel támad mindenki mást, amit ők már megtettek.

42es voltam

2022. márc. 30. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!