Miért költ Karácsony Gergely 1 milliárd forintot a Városházára ha ennyire üres a kassza?
A Lánchíd bármelyik pillanatban akár emberéletet is veszélyeztethet, de a rendeleti kormányzás utolsó napján egy személyben karácsony 10 !! milliárd forint sorsáról döntött egy személyben, ebből 1 a városházára. A Lánchídra 0 pedig 6 milliárd már a kormány által is rendelkezésre áll. Mire vár??
Tudom, értem, hogy ezt nem lehet kijátszani a DK-s és haveri balos cégeknek de inkább emberéleteket veszélyeztetnek?
Nem volt elég zsebre tenni a 1,5 millió dollárt amit Soros küldött és 0 bevételű elérhetetlen cégekbe játszották át a pénzt?!
Nem követem a napi dolgokat, de érzek egy jó erős elfogultságot, és szándékos aljasságot a kérdésedben.
Ha például kinn voltál az okt 23-i Quimby bulin, igen, ahol sok ezer fiatal tombolt a Karácsony-féle győzelem után, te is láthattad, oda park készül a parkoló helyén, és szembesülhettél azzal, milyen állapotban van az eddig takargatott homlokzat.
Megjegyzem, a felcsúti zsírdisznó ennyiből a szobáját nem tudta berendezni.
#4/4
"ki lett adva a cikk megjelenése után, hogy gyorsan minden fórumon terjeszteni kell."
Jó kis konteóhívés ;). Csak a ti véleményetek jön szívből, másnak fizetnek érte, igaz? Ti függetlenObjektívek vagytok. Igazából közel 3 millió Fideszes sincs, csak elcsalták a választásokat és aki nem ismeri el a ti politikusaitok zsenialitásait, az is azért teszi, mert lefizették vagy mert szimplán hülyék vagyunk. Mi nem értjük a liberális eszmét, Fletó bölcseleteit, mi az ingyen krumpliból élünk bögölyxarpusztán! Aztán választások után is mindenki hülye, csak ti vagytok helikopterek.
5
Ha valaki egy Karácsony-ellenes cikk megeelenése után pár órával már írja is a "kérdést", amire nyilvánvalóan csak Karácsony vagy a hivatala tud válaszolni, az cseppet sem furcsa ám.
Egyébként is tele van a gyk napi min. 10 karácsony-ellenes kérdéssel, miközben a szavazók többsége őt választotta meg. Aki ebben nem látja a fideszt, ami egyébként is támadja őt és a várost minden nap, azok csak a fideszesek.
Ennek mi köze ahhoz, hogy hányan szavaztak a fideszre a legutóbbi választásokon?
És mégis hogy jön ide megint gyurcsány? A kérdéshez mi köze van? Aki nem fideszes, az nyilvánvalóan gyurcsány híve, ahogyan karácsony is? Vagy mi az összefüggés?
Rászavazók többsége agyament,jó dolgukban elbutult városi panelparaszt.
Megy a habzsi-dözsi amíg van pénztartalék aztán kezdhetjük megint a minuszból.
#6-os.
Értem a kommented lényegét. A mi véleményünk szerint "aki nem ellenünk, az velünk".
Ők fordítva vannak bekötve, azaz azt vallják: aki nem velünk, az ellenünk.
Micsoda különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!