Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erdélyiek, miért fogtok ismét...

Erdélyiek, miért fogtok ismét a fideszre szavazni, miért éri meg még mindig nektek? Azzal ugye tisztában vagytok, hogy a köv. 4 évben nem kaptok semmit Orbántól, tekintve, hogy üres a kassza és az EU is zárja a csapokat, ha ő marad.

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 12:01
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
25%
28: ez nincs kőbe vésve, lehet rajta később is változtatni. Azt támogatom, hogy megkapják az állampolgárságot, de a szavazati jogukat visszavonnám. Csak magyarországi lakcímmel rendelkezőknek adnék szavazati jogot. Amikor Angliában éltem a magyar lakcímem is megmaradt. Mert nekem a haza az mindig ott lesz ahol születtem és felnőttem, ahol a szüleim fizették az adót, amiből iskolába járhattam és szerezhettem végzettséget. Ellenben egy külhoni magyar mivel járult hozzá valaha is a magyar gazdasághoz, amiből felhasználhatták az adóját? Vagy ha beteg lesz ő viseli a magyar egészségügy leépítésével járó következményeket, a gyerekét az itthoni oktatási rendszerben tanítják? Milyen felelősséget vállal a szavazatával?
2022. márc. 29. 13:13
 32/47 anonim ***** válasza:
63%
elismeresem nektek, hogy ilyen higgadtan tudtok valaszolni az ilyen hulyeknek, nekem sajnos nincs hozzajuk turelmem
2022. márc. 29. 13:17
 33/47 felkelhetetle ***** válasza:
68%

33

29

Picit sem unalmas ez a ,,ittmindenszarmásholmindenjobb" mentalitásotok, csak nyomassátok nyugodtan, minden egyes ilyen megnyilvánulással szavazókat kergettek a Fidesz karmai közé, hiszen az ,,ellenzéki szavazókat" ilyen emberekkel fogják azonosítani, mint amilyen te vagy, szóval csak hajrá. Nyugodtan részletezd csak, mennyire ,,pöcegödör" Magyarország, sokan díjazni fognak érte... :)

2022. márc. 29. 14:06
 34/47 felkelhetetle ***** válasza:
68%

34

A Fidesz köszönöni szépen, hogy ezzel a stílussal hozzájárultál a győzelméhez.

2022. márc. 29. 14:30
 35/47 anonim ***** válasza:
65%

Határon túli magyar voltam de ideköltöztem néhány éve. Érdekes hogy itt a többség adózáshoz kötné a szavazati jogot. Nekem ezzel semmi bajom. Viszont akkor se a nyugdíjasok, se a segélyből élők, se az egyetemisták, se a háztartásbeliek stb. ne szavazhassanak. Mert csak így jogos. Mindenhogy máshogy hátrányos megkülönböztetés. Persze így se, úgy se hívhatnánk demokráciának.

Átalakulnának az erőviszonyok, az biztos. Persze sokaknak nem tetszene, azt mondanák nem demokratikus. Persze az itt válaszolók szerint az demokratikus, ha egyetlen csoportot kizárok a szavazásból mert nem adózik...

Továbbmegyek, akár olyan rendszert is kiharcolhattok, ahol annak a szavazatnak van nagyobb súlya aki több adót fizet be. Hiszen milyen dolog már, hogy egy nagyvállalat tulajdonosa évente 10 milliárd Ft adót ad be a süllyesztőbe, ebből semmit nem kap vissza, hiszen magánorvoshoz jár és magániskolába járatja a gyerekeit, míg pl. egy gyári munkás sokkal kevesebb adót fizet be, viszont többet vesz ki a rendszerből (támogatások, egészségügy, óvoda stb.)

Kiváncsi vagyok 9-es, 15-ös válaszoló mit szólna egy ilyen rendszerhez. Kiváncsi lennék ő mennyi adót fizet be, hogy ilyen nagy a szája. Mert általában azoknak a legnagyobb a szája akik borítékban kapják a fizetést.

2022. márc. 29. 14:42
 36/47 anonim ***** válasza:
0%

35: csak viccelsz ugye? a nyugdijasok egesz eletukben adoztak, az egyetemistak meg hasznosabbak lesznek az orszagnak mint te valaha leszel, ha nem menekulnek kulfoldre a retek kormany miatt.

haztartasbelieknek is fontos hogy miujsag van itthon, hiszen itt el.

nemhiszem el hogy ennyire nehez felfogni hogy kinek kene hogy joga legyen szavazni..

2022. márc. 29. 14:48
 37/47 felkelhetetle ***** válasza:
100%

36

Ha más nem sajnálsz, legalább az adminokra legyél tekintettel, nem győzik törölgetni az alpári ,,válaszaidat"...

Vedd már észre magad.

2022. márc. 29. 15:11
 38/47 felkelhetetle ***** válasza:
100%

35-ös

Van egy ősi magyar mondás:

Ne etesd a trollt. :)

Egyértelmű, hogy csak provokál és azt élvezi, ha mások magyarázkodnak neki.

2022. márc. 29. 15:16
 39/47 anonim ***** válasza:
75%

"Van egy ősi magyar mondás:

Ne etesd a trollt. :)

Egyértelmű, hogy csak provokál és azt élvezi, ha mások magyarázkodnak neki."

Jogos. Most így belegondolva én se értem minek vitatkozok egy 14 évessel, aki nem is adózik, és nem is szavazhat. Remélem a leckéjét legalább megírta már :)

2022. márc. 29. 15:19
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Az erdélyiek már nem szavaznak mert már kellett volna leadjak a szavazatukat

Sok ismerősöm van , énis erdelybol származom de itt elek és dolgozok, család stb. És rajtam kívül senki sem szavaz senkire.

2022. márc. 29. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!