Volt fideszesek akik most nem a Fideszre fogtok szavazni, konkrétan miért nem?
Ha egyszer többet ér a takarító munkája akkor nem lehet mit tenni. Menjen el ő is takarítani. Ilyen a piac.
En 16 evig voltam nagy Fideszes.
De csalodtam bennuk.
Minent erobol oldanak meg. Serult a demokracia stb
No meg az az egybites lejarato kommunikacio undorito. A propagandarol nem is beszelek.
Nem erzem hogy egy demokratikus orszagban elnek, max annyibol hogy leirhatom amit gondolok.
A regi Fidesz hianyzik. Amikor Putyinellenes nyugatbarat volt Orban. Amikor a komprumisszum volt a lenyeg a parbeszed es nem az ero.
Orbán nagyon elhízott és igénytelen lett az utóbbi időben, az országnak egy jó kiállású miniszterelnökre van szüksége. Márki és Toroczkai úr is igen helyes férfiak, még gondolkodom melyikükre szavazzak.
62/N
"Ha egyszer többet ér a takarító munkája akkor nem lehet mit tenni. Menjen el ő is takarítani. Ilyen a piac."
Ezt a legkönnyebb mondani.
Mondd, akkor a hülye gyerekeiteket ki tanítaná?
Mekkora ajvékolás volt itt, amikor bejött a távoktatás. Általános iskolás alsóst tanítani otthon, szülőnek, ujjujjujjj, mekkora feladat volt a szülőknek.
(Mondom ezt úgy, hogy nem érint, nem vagyok tanár, tanár rokonom sincs, de azért ha hirtelen megszűnne az oktatás, mondjuk sok hülye gyerek maradna, aki még írni-olvasni sem tanulna meg.)
1998-tól 2006-ig voltam Fideszes.
Csalódtam.
Nekem az a régi, lánglelkű Viktor és lánglelkű Fidesz hiányzik (akik már azóta rég eltűntek a süllyesztőben).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!