Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire fogtok szavazni 2026-ban?...

Kire fogtok szavazni 2026-ban? Én a Fideszre

Figyelt kérdés

aug. 27. 16:34
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Tisza
Dk
Mi hazánk
Egyéb
44 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Én még nem tudom, messze van nincs olyan hogy én csak arra, de jelen állás szerint Tisza.
aug. 27. 16:42
 2/24 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen mi is, az egész rokonság. Mi kilencen vagyunk testvérek, mindenkinek van párja és azoknak szülei, esetleg nagyszülei. Nem beszélve az erdélyi rokonságról. Az a lényeg, hogy mi mind konzervatív keresztények vagyunk, normális értékrenddel. Egyedül a Fidesz-Kdnp kormányt tartjuk elfogadhatónak éppen ezért.
aug. 27. 16:43
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
Konzervatív keresztény vagyok de nem háborúpárti Putyin hívő ezért Tisza.
aug. 27. 16:45
 4/24 anonim ***** válasza:
1%
Orbán sem háborúpárti. Sőt, ő a békéért küzd. Tisza egy kétszínű nulla. Semmivel nem különb, csak a szája nagy. Érdekes, addig jó volt neki is a NER, ameddig köze volt hozzá
aug. 27. 16:47
 5/24 anonim ***** válasza:
54%
Áradjon a TISZA
aug. 27. 16:49
 6/24 anonim ***** válasza:
47%
Bukjanak az oroszbarát nácik. Csak ez számít.
aug. 27. 16:49
 7/24 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem háborúpárti akkor miért haverkodik a háborút es az inflációt ránk zúdító Putyinnal?

Csak a Tisza!

aug. 27. 16:50
 8/24 anonim ***** válasza:
53%

Valami Cigányokat Megrendszabályozó Szövetség vagy ehhez hasonló. Lehet bohóckodni a Fityesszel meg a DK-val, de amíg ezt tesszük, addig Kalányos testvéreink száma exponenciálisan emelkedik. Pont leszarod majd ki az elnök, amikor Rajmundó és Maugli "elkérik" a fizetésedet és a jobb ruháidat is.

Magyarország jövője: India vagy Mexikó. Meleg időjárás, sok roma, bűnöző politikusok (Mexikó), felesleges önérzet (India) kaktuszok és sivatagosodó föld.

aug. 27. 16:52
 9/24 anonim ***** válasza:
22%

Nem értitek, hogy Tisza sem különb ?

És pont ő a náci.

Az gondolom nem volt baj, amikor a baloldal bratyizott az oroszokkal. Keleti nyitás Meggyesi idején

aug. 27. 16:53
 10/24 anonim ***** válasza:
62%
Már miért is náci a Tisza 9 ?
aug. 27. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!