Kire fogtok szavazni 2026-ban? Én a Fideszre
Figyelt kérdés
aug. 27. 16:34
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Tisza
Dk
Mi hazánk
Egyéb
44 szavazat
1/24 anonim válasza:
Én még nem tudom, messze van nincs olyan hogy én csak arra, de jelen állás szerint Tisza.
2/24 anonim válasza:
Természetesen mi is, az egész rokonság. Mi kilencen vagyunk testvérek, mindenkinek van párja és azoknak szülei, esetleg nagyszülei. Nem beszélve az erdélyi rokonságról. Az a lényeg, hogy mi mind konzervatív keresztények vagyunk, normális értékrenddel. Egyedül a Fidesz-Kdnp kormányt tartjuk elfogadhatónak éppen ezért.
3/24 anonim válasza:
Konzervatív keresztény vagyok de nem háborúpárti Putyin hívő ezért Tisza.
4/24 anonim válasza:
Orbán sem háborúpárti. Sőt, ő a békéért küzd. Tisza egy kétszínű nulla. Semmivel nem különb, csak a szája nagy. Érdekes, addig jó volt neki is a NER, ameddig köze volt hozzá
6/24 anonim válasza:
Bukjanak az oroszbarát nácik. Csak ez számít.
7/24 anonim válasza:
Ha nem háborúpárti akkor miért haverkodik a háborút es az inflációt ránk zúdító Putyinnal?
Csak a Tisza!
8/24 anonim válasza:
Valami Cigányokat Megrendszabályozó Szövetség vagy ehhez hasonló. Lehet bohóckodni a Fityesszel meg a DK-val, de amíg ezt tesszük, addig Kalányos testvéreink száma exponenciálisan emelkedik. Pont leszarod majd ki az elnök, amikor Rajmundó és Maugli "elkérik" a fizetésedet és a jobb ruháidat is.
Magyarország jövője: India vagy Mexikó. Meleg időjárás, sok roma, bűnöző politikusok (Mexikó), felesleges önérzet (India) kaktuszok és sivatagosodó föld.
9/24 anonim válasza:
Nem értitek, hogy Tisza sem különb ?
És pont ő a náci.
Az gondolom nem volt baj, amikor a baloldal bratyizott az oroszokkal. Keleti nyitás Meggyesi idején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!