Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülsz-e az iskolából kitiltot...

Örülsz-e az iskolából kitiltott tárgyakról és az okostelefonok leadásáról szóló rendeletnek?

Figyelt kérdés
Szavazz:

#FIDESZ #mobiltelefon #betiltás #rendelet #korlátozottan használható tárgy #tiltott tárgy
aug. 26. 13:21
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#9 Úgy bizony! Lehet hogy a fiatalok kissé nagyon idegesek lesznek! Esetleg annyira idegesek is lehetnek a bp.-i fiatalok, hogy szétkapják a Karmelitát, mint Floki a lábtörlőt!
aug. 26. 14:10
 12/28 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
72%
Nem vagyok diák, úgyhogy nem érdekel. Ha az lennék, valószínűleg nem örülnék, de az a 10-15 perc mobil nélkül talán kibírható, amíg a szünet tart.
aug. 26. 14:42
 13/28 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező mennyit hisztizik mert elveszik a telefonját :D:D:D
aug. 26. 14:44
 14/28 anonim ***** válasza:
18%
Kémprogramokat telepítenek rá. Bitcoint fog bányászni a tanker rajta :XD
aug. 26. 14:55
 15/28 anonim ***** válasza:
17%
Túlzás, hogy dühös lennék miatta, de nem értek vele egyet. Tény, hogy probléma a kamaszok körében a túlzott internet és okoseszközhasználat pláne órák közben, de nem gondolom, hogy a komplett tiltás lenne a megoldás. Szerintem haladni kellene a korral, és inkább integrálni ezeket az eszközöket az oktatásba. És inkább leárnyékolni az épületet, hogy külső hálózat ne legyen elérhető. De az eszközök leadása is problémás szerintem. Ki biztosítja a leadott eszközöket? Hogy mind meglesz, hogy mindegyik épen a gazdájához kerül vissza, nem máshoz, stb? Nyilván nem akarok rosszat feltételezni, de nem ismeretlen, hogy el-eltűnnek dolgok, pláne szándékosan elveszik, stb. Én aggódnék, de ha lenne gyerekem az ő eszközeiért is aggódnék így biztosítás nélkül.
aug. 26. 15:07
 16/28 anonim ***** válasza:
79%

Teljesen jó döntés.

A fiam 8 éves, harmadikba megy most.

Amit én ott két év alatt láttam, 10-12 éves kisgyereknél, amit a fiam elmesélt a " nagyok" mobiltelefonos internetjéről, függőségéről, stb, az alapján is mondom még egyszer, tökéletes döntés.

aug. 26. 15:14
 17/28 anonim ***** válasza:
55%

17# nem, nem.

Ott az informatika óra, nálunk egy héten 4 szer van a gyerekeknek, szóval ott is úgy jöhet az internet világa és azzal való megfelelő ismerkedés.

aug. 26. 15:15
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

18# "A fiam 8 éves, harmadikba megy most."

Nekem nagyon bejött anno a suli. Még 12 évesen is 4.-be jártam👍😁

aug. 26. 15:17
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
#19 nem erről beszéltem. Nem az internettel kell ismerkedni, azt ismerik suli nélkül is. De az eszközök bevonása a tanulásba már régen meg kellett volna hogy történjen. Digitális tananyagok bevonása, számonkérés digitálisan mindenkinek könnyebb (pláne hogy egyetemen is így megy már), órai munka pl, kahoot használata, stb. Fel kell ismerni, hogy csak azért mert a régi szép időkben is toll-papír alapú oktatás volt, nem jelenti azt, hogy nem lehet fejlődni és haladni a korral.
aug. 26. 15:23
 20/28 anonim ***** válasza:
65%

20# 2016 áprilisban született...és igen, jövő héten harmadikba megy.

Ha ezt nem érted, akkor....🤔🤔🤔

aug. 26. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!