Az mit jelent, hogy a miközben a magyar kormány aláirta Ukrajna NATO csatlakozásáról szóló kiálltványt, Szijjártó szerint nem lehetséges? Ő nem a magyar kormány tagja? Vagy a magyar kormányt nem informálta erről?
júl. 11. 09:28
1/13 anonim válasza:
Mivel háborúban álló országot nem lehet felvenni, így jelenleg valóban nem lehetséges. Ettől még el lehet fogadni egy kiáltványt, amiben leírják, hogy majd valamikor a jövőben tag lesz, ennek semmi konkrét jelentősége nincs az üzeneten kívül.
2/13 A kérdező kommentje:
Hivatalosan, tudtommal a ruszkik máig nem üzentek hadat Ukrajnának és még mindig érvényben van az a törvény náluk, miszerint nem lehet háborúnak hivni a különleges katonai hadműveletet. Tehát, ez hibátlan. Ukrajna, simán megfelel a NATO tagságnak.
júl. 11. 09:32
3/13 A kérdező kommentje:
Sőt, Orbán Viktor, tavaly Pekingben, maga is különleges katonai hadműveletnek nevezte, azt, ami Ukrajnában történik.
júl. 11. 09:33
4/13 anonim válasza:
Ha felveszik, akkor a NATO fog háborúzni Oroszországgal. Ennyi erővel simán hadat is lehetne üzenni Putyinnak.
5/13 A kérdező kommentje:
Több értelme lenne hadat üzenni, mint ülni és várni, hogy legközelebb melyik országot szemeli ki magának, ahová elmegy "nácitlanitani".
Ha Ukrajna hozzánk akar tartozni és ezt a magyar kormány is jóvagyta, akkor Szijjártónak, mi baja van?
júl. 11. 09:37
6/13 anonim válasza:
De akkor mire várunk?? Nem haltak még elegen meg, vagy az USA még lát pénzt az elhúzódó konfliktusban? Vagy miért csak most, de még most se, lépik ezt meg?
7/13 A kérdező kommentje:
Én se a magyar kormány, se Szijjártó nem vagyok, ha engem kérdezel, én támogatnám, hogy a magyar kormány üzenjen hadat Oroszországnak.
Továbbra sem értem, hogy mire hivatkozik ez a Szijjártó.
júl. 11. 09:43
8/13 anonim válasza:
#6 Oroszorszàg mèg nem szerzett elèg gàzmezőt
9/13 A kérdező kommentje:
De a kérdés, nem is a ruszkik, hanem, hogy Szijjártó, miért mond mást, mint a magyar kormány. Mintha a jobb kéz, nem tudná, mit csinál a bal.
júl. 11. 10:06
10/13 anonim válasza:
2: nem, nem felel meg, nem a szavakkal való bűvészkedés számít, hanem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!