A fiatalok vagy a nyugdíjasok szavatatát lehet olcsóbban megvenni?
Kérem hogy a válasz esetén érv is hangozzon el hogy miért gondolja úgy a válaszoló anélkül az csak semmitmondás!
Senkit nem pontozok le mindenkinek megy a zöld a véleményétől függetlenül ha a kérdésben leírt kritériumokat tartja. Egymás szidalmazása, beszólogatás tilos!
Egyiket sem lehet megvenni.
De azt is lehet mondani hogy mindenki szavazatát meg lehet venni ki hogy érti.
"Úgy gondolod, hogy a mai nyugdíjasok mindegyikének biztosítva volt a helye egész nyugdíjazásáig valahol az államigazgatásban?"
Bocs hogy helyette válaszolok.
Miért gondolod hogy így lenne?
Attól még hogy arra célozgatsz hogy életükben ugyanúgy a "piacról" kellett élniuk még nem cáfolja azt a tényt hogy jelenleg egy nyugdíjas esetében a jövedelmét illetően ez nem így van.
"mert nem a piacon dolgoztak" ezt írta. Soha egy percet sem dolgoztam a közszférában. Én pl. 88-tól már a kapitalizmusban dolgoztam egy részvénytársaságnál, később egy kisvállalkozásnál, majd a saját családi vállalkozásunkban, most meg egyéni vállalkozóként. Még most is dolgozom nyugdíj mellett.
Szóval hülyeséget írt a barátunk, akárhogy is nézzük.
"Szóval hülyeséget írt a barátunk, akárhogy is nézzük."
Értem, én is ezt írtam, hogy a versenyszférában is dolgozhattak akár. De még ha nem is úgy gondolta a válaszoló
és az érvelése pontatlan ettől még tény hogy jelenleg egy nyugdíjas nem a "piacról" él. Egy fiatal viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!