Fideszesek, ti miért támogatjátok Orbánt?
Nem igazán szoktam politikai kérdéseket feltenni ezen az oldalon, de az ország jelenlegi helyzetét elnézve, komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy mégis mi az, ami miatt még mindig támogatjátok.
Az egészségügy romokban, a munkanélküliség és az oktatás helyzete a béka segge alatt, de akármelyik területet említhetnénk, mindenhol érezni a hanyatlást.
Komolyan kérdezem, nektek mégis mi a jó ebben a rendszerben?Szeretném megérteni, komolyan, hogy miért tartotok még ki mellette, de egyszerűen képtelen vagyok rá.
#6 A keresztény, konzervatív értékrend szerinted mennyire hiteles? Mármint, ha a legutóbbi történésekkel foglalkozunk, ott van például a tűzijáték... Egy csomó pénzt elszórtak rá, amikor annak a sok milliárd forintnak jobb helye is lett volna. A fényűzés helyett, nem az lett volna az igazi katolikus eljárás, hogy mondjuk jótékonyságra ajánlják fel ezt a pénzt? Vagy nem is tudom... De ez az egész nekem annyira kétszínűnek tűnik.
Ezt a gender témát sem igazán értem, hogy miben veszélyezteti mondjuk az országunk működését. Nem a genderőrületbe fogunk tönkremenni sajnos...
De azért köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!