A fideszesek csak azért támogatják Trumpot, mert a vezérük is Trumpot támogatja?
A fideszesek nem támogatják Trumpot, lévén nem szavaznak az amerikai választáson. A véleményük lehet az, hogy Trump jobb lenne elnöknek a másik, demokrata jelöltnél.
Te meg tudod indokolni miért is "támogatod" a demokraták szenilis zombi elnökét? Mert ő a másik választás jelenleg, hacsak működésképtelenné nem válik teljesen szegény, mert akkor kénytelenek valaki mást beszélő robotnak betenni helyette.
2, Bár nem nekem szántódott a kérdés vala, azért én megpróbálom megválaszolni.
Nem Biden szimpatikus, hanem az unszinpatikus, amivel Trámpli kampányol, és nem tudom, hogy van valóságalapja, hogy ezt a sok bullsht-et véghez tudja-e vinni, ha neadjIsten, meg is választanák, de az mindenképpen félelmetes, hogy folyamatosan Kina ellenes politikával kampányol. Én bele sem merek gondolni, hogy mi történne egy olyan esetben a nálunk élő kinai rendőrökkel, ha a magyar nép legnagyobb barátja valamilyen szinten lépéseket tesz Kina ellen, teszem azt szankcionálja a kinai technológiát az amerikai gyártásokban, vagy nekimegy Tajwan miatt.
Féltem a nálunk lévő kinai rendőröket, egy ilyen esetben és mellé, meg talán, van néminemú AKKSIGYÁRNYI problémánk is ezzel a történettel, ami akár a teljes gazdaságunkat bedöntheti.
#2 tránp bizonyítottan szenilis, a demencia erős jelei figyelhetők meg rajta. Emellett mindig is egy tudatlan ostoba barom volt, megint csak lásd a beszédeit, pl orbán török vezér, de sok kusza agystlsn baromságot beszél még.
Szóval nem biden a szimpatikus, csak szimpatikusabb mint egy olyan síkhülye vadbarom mint a tránp, ami az egyre rosszabbodó szellemi képességei előtt is megvolt.
#8 Miért kell ilyen ostobán hazudni?
Pont hogy Trumpról bizonyították be rögtön, hogy semmi kapcsolata nem volt azzal az emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!