A határon túliak felfogják a szavazatok súlyát és következményét?
Vagy csak beorulnek a potya pénznek és minket hagynak a k.kiban?
Egyaltalan hogy van pofájuk szavazni olyan országban amihez semmi de semmi közük nincs azon kívül h a terület 100 valahány éve az osztrák-magyar monarchia része volt? Ennyi erővel a magyarul tudó románok is szavazhatnak pl... Árulok ok az mar biztos.... Jöjjenek ide ha olyan nagy magyarok és dolgozzanak itt a filippinok helyett....
#28as kamuzni nagyon tudsz az már tény...
Az is tény h a Fideszed és orbanod miatt húzták ki külföldre...
Mellesleg ha csak hazajarnak már többet költenek mint ti nyvadt határon túliak akik a potyat várják...
Az EU pénzet lopta el nagyrészt orsós és bandája ez sem számít neked mert te nem magyar vagy valójában csak a hasznot nézed....
Ismerek nyomorult ukránokat akik civil szervezetet vezetnek és benyaltak a rendszernek idejottek és egyből olyan pozícióba raktak őket hogy semmi haszna....
Igy van! Elarulom: rengeteg cigany csalad jott at az ingyen ellatas, segely miatt! A toborzas orszagos szinten zajlik, viszont ha mar konkretan Karpataljarol beszelunk, ott ugyanugy folyik az elet, mint eddig, annyi, hogy az arak felmentek. Ezek a ciganyok (es nemcsak ok) pedig ugy adtak elo, mintha porig bombaztak volna a hazukat! Szoval az ilyen segelytleso pereputtyot nem is kell penzelni.
Te miert nem fogadod be oket? :)
UI: nem vagyok karpataljai, szoval ne orulj. :)
Nezd, mindenki arra szavaz aki neki jo. Nem szavazok libsikre, mert hanyok attol amit kepviselnek, es nem tetszene a kormanyzasuk. Nincs ezzel semmi baj. Van akinek meg a Fidesz nem tetszik. Ez van.
Roman sem vagyok. Engem mindig mindenhol magyarnak tekintettek, szoval nem is ertem a romanozast stb. Mi sem ciganyozunk benneteket, holott lassan mar tobb cigany szuletik, mint magyar..
37-es. Nekem egy libsi velemenye nem szamit.
Nekem tenyleg jol megy az eletben, sajnalom, hogy te ilyen megkeseredett vagy.
Sajnos azt hiszem hogy egy kicsit elragadtattam magam de nem a dü beszél belőlem a szánalom irányodba.
Egyszerűen egy magyar magát magyarnak valló román vagy egy hazaáruló
#36os
Szavazz otthon ne a MI országunkban amikor közöd nincs hozzá romankent... Mi közöd van hozzá h itt ki van hatalmon? Mi sem akasztunk a ti nyakatokba egy caucescu felé embert pedig megérdemelnetek hogy tanuljatok abból h nem szóltok bele más ország belugyeibe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!