A határon túliak felfogják a szavazatok súlyát és következményét?
Vagy csak beorulnek a potya pénznek és minket hagynak a k.kiban?
Egyaltalan hogy van pofájuk szavazni olyan országban amihez semmi de semmi közük nincs azon kívül h a terület 100 valahány éve az osztrák-magyar monarchia része volt? Ennyi erővel a magyarul tudó románok is szavazhatnak pl... Árulok ok az mar biztos.... Jöjjenek ide ha olyan nagy magyarok és dolgozzanak itt a filippinok helyett....
Ez azért nem teljesen így van.
Nagyon nem vagyok jobboldali,
igaz baloldali se. Soha nem
románoztam le külföldön élő,
magyar anyanyelvű embertársamat.
Ez nem annyira "oldalfűggő"
dolog. (hallottam sok fideszest
románozni)Az viszont sokat árt az
itt élőknek, hogy többségben fidesz szavazók.
Hataron tulikent a Mi hazankra szavaztam, ahogy a csaladom is.
Mi penzt soha nem kaptunk, nem is ertem mire fel?
Nyilvan a tobbseg Fidesz szavazo, mivel neki koszonhetjuk az allsmpolgarsagot. A DK pedig azert olyan ellenszenves, mert mi nem felejtunk! :)
Mellesleg rengeteg kulfoldon elo magyar szavaz a konzulatuson, pedig a nemeteknek, osztrakoknak adozgatnak! Azt is elarulom, hogy eszuk agaban sincs hazakoltozni, meg akkor sem, ha megtortenk az a bizonyos kormanyvaltas!
Mellesleg elarulok meg egy dolgot: ha egy libsi kormany kerulne hatalomra, akkor sokkal tobbet kellene perkalni a migransoknak. Eltem Nemetorszagban, ok el vannak, mindent meglapnak, mig mindenki mas gurcol! A rajuk koltott eves osszeg kidmiska ahhoz, amit a kormany a hataron tuli magyarokra kolt!
Egy valami zavar: rengeteg szerb,ukran kapta meg az allampolgarsagot ugy, hogy utalja es nem is beszeli a magyar nyelvet, pedig ez az egyik feltetel! Szoval szigoritani kellene ezt, mert tenyleg nincs rendjen.
Es te kire szavaztal? TISZA? Nos a Petya is a Fidesz udvoskeje, es mindevegig az volt, mig dolt a love.
Miert vart annyi ideig, hogy nyilvanossagra hozza azt a bizonyos felvetelt, amivel olyan szepen berobbant?!
A Petya egy szelkakas, es naiv az, aki azt hiszi, hogy o lesz az oerszag megmentoje...
#23-as:
Nem akarom védeni az általam is megvetett DK-t de a DK 20 éve még nem is létezett...
Neked mi közöd van ahhoz, hogy az orbán által elüldözött magyarok nyugaton dolgoznak és ott adóznak? A pénzt viszont hazahozzák és itt költik el a 27 %-os ÁFÁra....
Nem kellene többet költeni migránsokra, amúgyis az unió adja a pénzt, míg viktorkádék beengednek minden csőcselét pénzért, amit eltesznek zsebre.... Az nem baj?
Mert en is kulfoldon elek, es kicsit jobban tisztaban vagyok a dolgokkal! Ja, otthon koltik el a penzt.😃 Nyaralnak egyet es annyi. Sok-sok magyar el itt, es ingatlant is egyre tobben vesznek, itt jarnak a gyerekeik iskolaban, osztrak rendszamu autot vezetnek. Szoval ez az, hogy itt keresnek es otthon koltik el, csak a te fantazia vilagodban letezik. Kivetelt kepeznek az ingazok, de az o szamuk elenyeszo, az ide bejelentettek szamahoz kepest!
A masik naiv meglatasod: szerinted sz Unios penz honnan szarmazik? Az egbol potyog?
Mennyit ad az EU? 😃
Vannak arab kollegaim. Ok mondtak el, hogy kamuzniuk kellett. Pl. Aki jelenleg 23 eves, az valojaban 30. Ugye egy kiskoru mennyi mindenre jogosult. Ott facsarjak az orszagot ahol tudjak, az integralasuk is nagyon nehezen megy, es nagyon sok a no- go zona nekik koszonhetoen. Szerinted miert van az, hogy egyre tobben allnak at a jobboldali partokhoz? Mert az embereknek kezd eleguk lenni abbol, amire te annyira vagysz!!!
Mielott azzal jonnel, hogy hat igen, a kikoltozott magyarok is migransok! Igy van, annyi kulonbseggel, hogy legalis, valos iratokkal rendelkezunk, tiszteljuk az orszag kulturajat, nem kovetelozunk, dolgozunk, adozunk!
Erdekes, hogy a hataron tuliakat okolod, holott nelkulunk is a Fidesz lett volna a befuto. Rengeteg hataron tuli tanul Magyarorszagon, aztan ott maradnak dolgozni- adozni. Tudod, kicsit csokkenoben van a nepesseg..
Az ilyenek mint te, nem gondolkoznak hosszutavon. Mennek Azariah koncertre, meleg felvonulasra, aztan azt hiszik, hogy ott elsajatitottak egy tudast, es mar ertenek a politikahoz. Amig ilyen sok hozzad hasonlo bohoc akar politizalni, addig ne is csodalkozz, hogy tarol a Fidesz.
"de a DK 20 éve még nem is létezett..."
De az elődpártja igen és ők kampányoltak a "23 millió román" ellen.
Jajj, nyiff-nyaff!
A határon túli szavazatok nélkül is behúznák.
Csak elég rátok nézni. Ki a fene akar rátok szavazni?
Remélhetőleg az elqrótok is megy a levesbe 2 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!