Ha az Európai Unió meglépné azt, hogy beleszólna a magyar belügyekbe és eltávolítaná ezt a kormányt milyen következményei lennének? Nőne a fidesz támogatottsága vagy idővel csökkene? Lennének zavargások, ha igen az 2006 szintű lenne?
Bár én adnám, de erre az opcióra, sajnos az EU-nak semmiféle ráhatása sincs. Nem tud az EU kormányt eltávolitani, leváltani.
Egyébként ezt a hadseregnek kellene megtennie -már ma is-, de nem véletlenül toltak 2 év alatt egy török puccsmegelőző akciót a hadseregen belül.
Nőne a Fidesz tábora, ez egészen biztos. Sok olyan embert ismerek, akik kifejezetten azért szeretik a Fideszt, mert nem áll be birkaként a Brüsszelre bólogatók közé, hanem - szerintük - mindig kiáll a magyarok érdekében, nem csinál Brüsszel kedvéért őrültségeket.
Ha az EU ilyet tenne, az csak olaj lenne a tűzre.
Azt én sem értem mit gondolsz "Brüsszel" alatt, de ha bárki erőszakkal eltávolítja a magyar kormányt (legyen bármelyik párt) az azt jelenti, hogy katonai megszállás alatt áll az ország. Itt már eleve rosszabb a helyzet, mint pl 2006-ban. Kérdés, hogy a megszállók simán csak bejöttek az országba vagy áttörték magukat a honvédségen egy fegyveres konfliktusban. Utóbbi esetben háborús körülmények és menekült áradat miatt teljes lenne a káosz.
Tehát ilyen szintet képzelj el, nem a fidesz támogatottsága lenne a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!