Orbán Balázs bizonyíthatóan hazudott, miért nincs ennek sem következménye?
Figyelt kérdés
Akik hisznek neki, azok nem gondolják, hogy ugyanígy másban is szemrebbenés nélkül hazudik és becsapja az embereket?
aug. 2. 18:30
1/11 anonim válasza:
Mert mit kellene vele csinálni kérdező?
3/11 A kérdező kommentje:
#1: A szimpatizánsainak kellene elgondolkodni, hogy biztosan jól döntenek-e, amikor őket választják.
aug. 2. 18:35
6/11 A kérdező kommentje:
#4: De hazudott, olyat állított, ami nem történt meg.
aug. 2. 18:39
8/11 A kérdező kommentje:
#7: "Orbán Balázs és a teljes propaganda média arról ír, hogy én a Washington Post-nak adott interjúmban leantiszemitáztam Magyarországot és védelmembe vettem Soros Györgyöt.
Az igazság az, hogy soha nem adtam interjút a Washington Postnak, soha nem beszéltem az antiszemitizmusról egyik interjúmban sem és nem védtem meg Soros Györgyöt (igaz nem nagyon beszéltem róla) semelyik nemzetközi interjúmban."
aug. 2. 18:43
9/11 anonim válasza:
A hír végülis igaz, csak nem Washingtonnak, hanem AP-nek, nem interjúnak, hanem átvett cikknek, nem Soros Györgyről, hanem a hazug kormányról és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, ha eddig nem lett volna egyértelmű a fideszeseknek az ironikus szójáték :)
10/11 anonim válasza:
Mikor nem hazudnak? Nekem van egy olyan elméletem, hogy a fideszes szavazók nagy része nem birka, nem hülye, és tudják mikor hazudnak az arcukba, de mivel a táplálékuk a gyűlöletet, mások megvetése, win-win, cinkosan bólogatnak minden hazugságra, közben pofazacskójukból üríthetik a gyülöletet, ami életben tartja vitalitásukat. Úgy gondolom ez nagyon jó technika lehet olykor, Csernus Imre technikája is az volt "Te nyomorult állat" , hogy a szerencsétlent felhozza a düh, önérzet, a letargia rossz állapotából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!