Miért baj ez néktek?
"37-es: egyik választáson pont a határon túliak szavazatával lett meg a kétharmad. Ezt a kormány külön meg is köszönte."
Nem volt ilyen választás!
"egyik választáson pont a határon túliak szavazatával lett meg a kétharmad. Ezt a kormány külön meg is köszönte."
És ez melyik választáson volt, meg mikor?
42-es, semmikor! Csak hergel a határon túliak ellen s hazudozik.
Utoljára 2014-ben múlott a kétharmad egyetlen mandátumon, de akkor még gyerekcipőben járt a honosítás és a legutóbb szavazó határon túliaknak a harmada SEM szavazott! Akkor összesen 128.378 levélszavazat volt csak, ami egyetlen mandátumhoz is édeskevés!
Azúta pedig soha nem múlt egyetlen mandátumon a kétharmad - mindig lebalább 3-4 mandátummal túlteljesítették!
Szóval SOHA, egyetlenegyszer sem múlt kétharmad a határon túli szavazatokon! Csak szeretnek hazudni...
"42-es, semmikor! Csak hergel a határon túliak ellen s hazudozik."
Azért kérdeztem így, hogy kiugrasszam a nyulat a bokorból. Ha tényleg igaz, abban az esetben a pontos tényeket, dátumot közli, ha ködösít, terel, esetleg személyeskedni kezd, (vagy keressem meg én) egyébbel rukkol elő akkor azonnal kiderül, hogy hazudozik mint szoktak a hozzá hasonlók.
44-es, hát igen... a gyűlölködésben gátlástalanok. :-(
Már a kérdező is, aki erdélyi magyarnak hazudja magát - ilyen dumával, hogy "néktek"...
Édes Istenem! Néha még meg tud lepni, hogy tényleg ilyen nívóra alacsonyodnak egyesek az erdélyiekkel szembeni uszításban...
Semjén Zsolt nyilatkozta, hogy 2014-ben is és 2018-ban is a határon túliak szavazatával lett meg a kétharmad. Keress rá a google-ban.
Isteni kegyelemnek titulálta a dolgot.
Úgyhogy igenis beleszóltak az eredménybe Ezután még jobban, és mi szívunk.
46. Keress rá te, légy szíves, ha ezt állítod és TÁMASZD ALÁ az állításodat!
De még ha ezt is mondta a magyarországi miniszterelnök-helyettes, attól nem válik igazzá az állítás.
Ez MATEMATIKAILAG NEM IGAZ, a számok pedig makacs dolgok!
Már miért én keressek rá helyetted? Te csak vagdalkozol itt, neked kellene tényekkel cáfolni azt, ami köztudomású. Ezzel a két választással alapozták meg a hatalmuk bebetonozását.
Plusz ekkora marhaságot sem hallottam még, hogy a magyarországi miniszterelnök-helyettes hazudik egy Fidesz hívő szerint. És épp olyat állít a miniszterelnök-helyettes, ami nem rájuk vet jó fényt. Mert nem hízelgő számukra, hogy csak az agyonkényeztetett határon túli magyarok szavazatával nyertek szinte korlátlan hatalmat azok felett, akik ezt elszenvedik.
48. Nem, te vagdalkozol, anélkül, hogy alátámasztanád az állításodat. Fentebb is mindenki cáfolta ezt a hülyeséget.
Tájékoztatlak: NEM vagyok Fidesz-hívő, még a magyar állampolgárságot sem igényeltem (2004 december 5-én eldöntöttem, hogy az nekem SOHA nem fog kelleni, dughatjátok oda, ahova gondolom, jó mélyre! Apám-anyám magyar volt a papírotok nélkül is, én is az vagyok, nélküle is!).
Semjén pedig, ha ilyen marhaságot állított, akkor HAZUDOTT, esetleg tévedett (ezt nem hiszem, mert ismernie kell a mandátumkalkulációt).
Egyszerűen MATEMATIKAILAG KISZÁMÍTHATÓ TÉNY, hogy egyetlenegyszer sem múlt a határon túliak szavazatán a kétharmad!
Ez nem azt jelenti, hogy nem is múlhat soha, nyilván előfordulhat olyan helyzet. De eddig NEM VOLT ILYEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!