Miért baj ez néktek?
Ja, meg milyen szépen idesereglett a többi patkány is.
Szerintem nektek ki kellene költözni, határon túlivá válni, aztán kapnátok végre a sok támogatást! 😂
"#11 Nekem nem adott Románia román állampolgárságot, így nehezebb kiköltözni. De előttetek nimcs semmi akadály. Ott amúgy is elnyomnak titeket, nem?"
Pedig biztos örülnének nektek! Végre befelé is vándorolnának valakik a "bezzegországba", és nem csak kifelé.
Én meg most is itt vagyok Magyarországon, mivel nem is külhoni vagyok. Ezt enyhén benézted.
#15 Messziről jött ember azt mond amit akar, aki patkányozik, az pedig alapból önmagáról állít ki bizonyítványt. De hág mit csináljunk? Ilyenek a jobboldaliak.
És sajna akármennyire is sipákolsz, Románia továbbra sem ad nekem állampolgárságot.
"15 Messziről jött ember azt mond amit akar, aki patkányozik, az pedig alapból önmagáról állít ki bizonyítványt. De hág mit csináljunk? Ilyenek a jobboldaliak."
Pont nyom is a latban, hogy mit hiszel.
A baLOLdaliak meg ilyenek mint láthatóak az élő példák. Ráfogják mindenkire, még a húsvéti nyúlra is, hogy sorra elbukják a választásokat, mintsem magukba néznének már végre.
#6 vagyok.
Szerintem nagyobb volt a szám, mint kellett volna, mert ő tuti provokátor.
A véleményem viszont változatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!