Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj ez néktek?

Miért baj ez néktek?

Figyelt kérdés
Külföldi magyar vagyok és én is megkapom a 100 ezer forintos támogatást!! Ezzel mi a gond? Baj hogy gondoskodik rólunk a kormány? Nem kell féltékenynek lenni!!

aug. 16. 20:54
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem baj. Legalább ennyire gondoskodjon a hazaiakról a kormányotok.
aug. 16. 20:56
 2/51 anonim ***** válasza:
73%

Mert a Magyarság a kormány szerint lesza randó.

Nulla iskolakezdési támogatâs miközben ti kaptok 1 kilót.

A cégek állami támogatâst kapnak keleti migránsok alkalmazása után, ezért a magyart aki után semmi nem jár kirúgják a ge chibe.

aug. 16. 20:58
 3/51 anonim ***** válasza:
57%
Kaptok 250 Euro-t a magyar kormánytól a magyar adófizetők pénzéből, amit kínai hitelből teremtenek elő miközben történelmi csúcson az államháztartás hiány. Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben román! Szerencsére én Ausztriában egy nap alatt megkeresek ennyit.
aug. 16. 20:59
 4/51 anonim ***** válasza:
66%

"Baj hogy gondoskodik rólunk a kormány?"

Rólam egyetlen idegen kormány sem gondoskodik. Te miért vagy kivételezett?

aug. 16. 21:12
 5/51 anonim ***** válasza:
59%
Ha külföldi vagy akkor nem magyar vagy, pápá...
aug. 16. 21:25
 6/51 anonim ***** válasza:
22%

Ne haragudjatok, de én mindenkit elítélek a való életben is, ahogy szóvá is teszem, hogy a külhoni magyarokat támogatni KELL. Mondom ezt tősgyökeres Dunántúliként (és nem, rohadtul nem Svájc a Dunántúl sem).

Nem tehetnek róla, hogy a történelem kedvezőtlen irányt vett. Meg ugye behogy egy ma felépített épületnek vagy megalapított szervezettnek több köze lehyen, mondjuk az erdélyi magyarokhoz vagy a vajdaságiakhoz.

Ebben elfogult vagyok!

Az meg a másik "érv" szokott lenni, hogy fideszesek. Ami ebben a formában nem igaz. De kérdem én, miért szavaznának nem jobboldali pártra? 2004 nincs elfelejtve náluk. Nagyon helyesen.

A másik "érv" neg az szokott lenni, hogy többséghez juttatják a regnáló kormányz. Aha. HA mind elmenne szavazni, az nem, vagy alig tenne ki 3 mandátumot. De ilyen 1 inkább.

aug. 16. 21:27
 7/51 anonim ***** válasza:
60%

Igen baj mert nem is itt laksz és nem is adózól közben kapod a támogatást mikozben az egészségügy és az oktatás romokban van

Persze valahogy megkell venni a szavazatokat xd

aug. 16. 21:30
 8/51 anonim ***** válasza:
56%
Te egy igaz magyar vagy, aki a többit lehúzza.
aug. 16. 21:34
 9/51 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nem baj. Nekem az a baj, hogy szeretem a lecsót, dinnyét, de valószínű ebben az évben egyikre sem jut.
aug. 16. 21:36
 10/51 anonim ***** válasza:
100%
Azért baj, mert egy f@$#kalap provokátor vagy, annyira külhoni mint én szaúdi herceg! 😃
aug. 16. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!