Miért baj ez néktek?
Mert a Magyarság a kormány szerint lesza randó.
Nulla iskolakezdési támogatâs miközben ti kaptok 1 kilót.
A cégek állami támogatâst kapnak keleti migránsok alkalmazása után, ezért a magyart aki után semmi nem jár kirúgják a ge chibe.
"Baj hogy gondoskodik rólunk a kormány?"
Rólam egyetlen idegen kormány sem gondoskodik. Te miért vagy kivételezett?
Ne haragudjatok, de én mindenkit elítélek a való életben is, ahogy szóvá is teszem, hogy a külhoni magyarokat támogatni KELL. Mondom ezt tősgyökeres Dunántúliként (és nem, rohadtul nem Svájc a Dunántúl sem).
Nem tehetnek róla, hogy a történelem kedvezőtlen irányt vett. Meg ugye behogy egy ma felépített épületnek vagy megalapított szervezettnek több köze lehyen, mondjuk az erdélyi magyarokhoz vagy a vajdaságiakhoz.
Ebben elfogult vagyok!
Az meg a másik "érv" szokott lenni, hogy fideszesek. Ami ebben a formában nem igaz. De kérdem én, miért szavaznának nem jobboldali pártra? 2004 nincs elfelejtve náluk. Nagyon helyesen.
A másik "érv" neg az szokott lenni, hogy többséghez juttatják a regnáló kormányz. Aha. HA mind elmenne szavazni, az nem, vagy alig tenne ki 3 mandátumot. De ilyen 1 inkább.
Igen baj mert nem is itt laksz és nem is adózól közben kapod a támogatást mikozben az egészségügy és az oktatás romokban van
Persze valahogy megkell venni a szavazatokat xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!