Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj ez néktek?

Miért baj ez néktek?

Figyelt kérdés
Külföldi magyar vagyok és én is megkapom a 100 ezer forintos támogatást!! Ezzel mi a gond? Baj hogy gondoskodik rólunk a kormány? Nem kell féltékenynek lenni!!

aug. 16. 20:54
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
50%
#18 Kérlek fejtsd ki hogyan minősít téged az hogy látatlanban lepatkányozol embereket.
aug. 16. 23:17
 22/51 anonim ***** válasza:
20%

"#18 Ne zavarjon hogy egy szóval sem beszéltem a választásokról. Adj szavakat a számba, ezzel hozod az átlag jobboldali korrektségi szintjét. Aztán persze durciztok amikor senki se akar szóba állni veletek."

Érdekes, pedig általában ez az egyik fő oka a folytonos nyüszítéseteknek.

aug. 16. 23:30
 23/51 anonim ***** válasza:
57%

"#18 Kérlek fejtsd ki hogyan minősít téged az hogy látatlanban lepatkányozol embereket."

Az előbb még azzal jöttél, hogy "messziről jött ember azt mond amit akar"! 😄

Akkor mit érdekel? Főleg az olyanoktól akik bedőltek a trollkérdésnek, vagy esetleg örülve együtt uszulhatnak együtt egy jó, pedig nagy utálói a gyűlöletkeltésnek, és az ellen küzdenek elvileg.

aug. 16. 23:35
 24/51 anonim ***** válasza:
40%

Mert:

-A magyar családok 0 ilyen jellegű támogatast kapnak

-mert nem ide adóztok, nem itt éltek, mégis kaptok tamogatást a mi adónkból, amire itthon is nagy szükség lenne

-mert ezzel a fidesz megveszi a szavazatotokat, így meg esélytelen lesz kormányt váltanunk.

Véleményem szerint, aki magyarnak érzi magát költözzön ide, aki meg nem jön az nem érdemel semmi segítséget tőlünk

aug. 16. 23:36
 25/51 anonim ***** válasza:
63%

5 válaszoló.

Én is külföldön élek és akkor én se vagyok magyar?

aug. 17. 18:44
 26/51 anonim ***** válasza:
46%

A külföldön élő magyarok nincsenek is rászorulva a magyar kormány segítségére. Jobban élnek, mint mi. Teljesen igazságtalan a nekik adott támogatás a mi adónkból.

Ha lenne bennük tartás, el sem fogadnák.

aug. 18. 16:17
 27/51 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem te nem vagy erdélyi magyar, kérdező. Szerintem te egy tápos troll vagy.

Ki a f.szom beszél úgy, hogy "néktek"???

Kb. ezzel árultad el magad. Ez a nyelvhasználat csak azt tükrözi, ahogy egy belpesti foteltápos elképzeli az erdélyi nyelvjárásokat.

A kérdés maga is nyilvánvaló provokáció.

A 100 ezer forintotokat meg felőlem jónyugodtan feldughatjátok a s.ggetekbe, nekem nem kell.

Nem mi kértük, a kormányotok adta, amit kétharmaddal megválasztottatok 2010 óta négyszer, zsinórban! Ha nem tetszik, váltsátok le őket és pont.

Én NULLA forint külföldi támogatással is magyar vagyok, magyarul tanultam óvodától egyetem végéig, román állami iskolában és egyetemen, romániai adófizetők pénzén - de MAGYARUL!

Ingyen is magyar vagyok, még ha fizetnem kellene érte, akkor is magyar lennék. Nem a sz.ros 100 ezer forintotokért vagyok magyar!

A legsötétebb Ceausescu-diktatúrában is magyarok maradtunk, nem a nyomorult 100 ezer forintotokon múlik, hogy azok is maradjunk!

A belpolitikai problémáitokat és a saját kormányotokkal szembeni érzelmeiteket pedig egymással beszéljétek meg, ne erdélyinek álcázott álkérdezők álkérdései mentén!

Na puszi "néktek", táposkák! :))))))

aug. 30. 12:07
 28/51 anonim ***** válasza:
40%

27-es. a neked indokolatlanul odaszórt 100 ezer forint pont megmentene egy Magyarországon élő magyar családot az éhenhalástól.

Ha annyira nyomorultnak tekinted ezt a 100 ezer forintot, akkor ne vedd fel!

Vagy utald egy mélyszegénységben élő magyarországi magyar családnak. Aki adózik. Akiért felelős lenne a kedves miniszterelnök, ehelyett külföldre nyomatja a pénzt.

aug. 30. 13:50
 29/51 anonim ***** válasza:
39%

28. "27-es a neked indokolatlanul odaszórt 100 ezer forint pont megmentene egy Magyarországon élő magyar családot az éhenhalástól."

Akkor remek hírem van a számodra: megmentettem egy Magyrországon élő magyar családot az éhenhalástól! :))))))))))))

Sőt, 12 év iskola és 4 év egyetem során összesen 16 magyarországi családot mentettem meg az éhenhalástól azzal, hogy SOHA, egyetlenegyszer sem igényeltem a sz.ros pénzeteket!

Úgyhogy úgy beszélj velem, táposka, mint 16 magyarországi család megmentőjével, akik mind éhenpusztultak volna természetesen, ha én felveszem azt a pénzt!

:-))))))))))))))))))))))))

"Ha annyira nyomorultnak tekinted ezt a 100 ezer forintot, akkor ne vedd fel!"

Örömhír: nem vettem fel! Bár legszívesebben felvenném, kitörölném vele a s..em, szüretkor és a szádba tömném vissza!

Irigy, sóher, kicsinyes, buta nép! Leéltem úgy az életem Romániában, hogy SOHA, egyetlenegyszer sem hallottam románt arra panaszkodni, hogy Románia miért segíti a határon túli románokat!

Soha!

Hogy miért kapnak szavazati jogot, román állampolgárságot, tanulmányi támogatást, de még INGYENES EGYETEMI HELYEKET IS a moldáviai románok, az ukrajnai románok, a vajdasági románok!

Ilyen piti sz@r is csak a magyarországi "magyar" tud lenni... Nincs még egy ilyen öngyűlölő nép, az biztos!

De miért is szeretnétek minket - hiszen egymást is gyűlölitek, egyik a másiknak a torkát át bírná harapni, mert liberális vagy jobboldali, ellenzéki vagy kormánypárti... Mindig találtok okot a(z ön)gyűlöletre!

Lassan mondom, hogy tovább tartson és még egy tápos is felfogja:

"NEM MI KÉRTÜK AZT A PÉNZT!"

Beszéld meg a választott kormányoddal, hogy szerinted helyes vagy nem helyes ez a "pénzszórás"! Én teszek rá magasról!

Én leéltem úgy az életem, hogy egy büdös forintotok nem kellett soha nekem - ellenben az én adómból határon túli ROMÁNOK támogatását fizette a román állam és ingyen taníttattam az én adómból moldávokat a romániai egyetemeken!

És még csak nem is sajnáltam rá a pénzem! Tulajdonképpen megérdemlik: mert a román szereti a románt és segítik egymást, ahol tudják. Mi meg, ahelyett, hogy tanulnánk tőlük, ilyen jellemtelen sz.r anyaországgal "büszkélkedhetünk"...

Na EZÉRT nem kellett nekem sem a pénzetek, sem az állampolgárságotok, sem a szavazati jogotok soha - mert anélkül is magyarabb vagyok egy tucat táposnál együttvéve, ahogy az apám s a nagyapám is az volt!

Úgyhogy köszönd meg, hogy megmentettem vagy egy tucat magyarországi családot az éhenhalástól! Csak attól tartok, nem jutott el hozzájuk az általam soha fel nem vett támogatásotok, mert inkább kisvasút épült belőle, stadion vagy félméteres kilátó...

aug. 30. 14:31
 30/51 anonim ***** válasza:
39%

Amikor egy románnal a határontúli románokról beszélsz, azt mondja "românii noștri!" - "a MI románjaink!", ha Moldováról beszélsz velük, "Moldova NOASTRĂ" - "a MI Moldovánk!".

És könnybe lábad a szemük!

Soha, egyetlenegy politikai párt, újságíró, értelmiségi nem volt az én eddigi életemben, aki arról pofázott volna, hogy sajnálni kell a határon túli románoktól a támogatást!

Csak az ellenkezőjéről: hogy több kellene, mert a mi szegény "testvéreink"!

Ők képesek szeretni és segíteni az övéiket! Ha van jó tulajdonságuk, ez az egy biztosan az! Jutottak is vele valamire a történelemben, ami azt illeti... Egy rakás birkapásztor innen-onnan összetákolt országából kb 150 év alatt regionális középhatalmi tényező lettek közép-kelet-európai szinten! És lassan lehagyja az ország Magyarországot...

A legmélyebb fájdalommal kell azt mondjam: bizonyos értelemben megérdemlik, mert szeretik egymást és a népüket. Ez tesz naggyá egy népet, nem a folyamatos irigység és testvérharc.

Mi meg? Évi százezer forintot sajnálunk a saját véreinktől! Nem is a felnőttektől - a GYERMEKTŐL!!!

Létezik ennél mélyebb erkölcsi pöcegödör??? A pofám égne, ha ilyen sz.rrágó lennék, mint egyes "anya"-országiak! Kisülne a szemem szégyenemben!

El kellene olvassátok a saját Himnuszotokat, amit egy Szatmárban, a mai Románia területén született partiumi magyar költő írt nektek (Sződemer mond valamit?)!!!

"Hányszor támadt tenfiad

Szép hazám kebledre,

S lettél magzatod miatt

Magzatod hamvvedre!"

Talán elkezdhetnétek végre nem a sajátjaitokra támadni!

Legszívesebben nemhogy nem venném fel (mint ahogy nem is veszem fel) azt a mocskos, büdös 100 ezer forintotokat, hanem szívem szerint mozgalmat indítanék ellene!

Ha veletek ellentétben nem gondolnék bele, hogy azt a 100 ezer forintot egy KÁRPÁTALJAI MAGYAR GYERMEK is megkapja! Aki tényleg éhezik! Akit tényleg elnyomnak! Akit katonának elhurcolnak 18 évesen Ukrajnáért megdögleni Oroszország ellen - mert arra jók vagyunk, de arra már nem, hogy a jogainkat is tiszteljék!

És nem rohad le a pofátokról a bőr, amikor sajnáljátok tőlük!

Nekem nem kell a pénzetek, Istennek hála, semi szükségem rá! Ellenben csángó keresztszülő vagyok és évente 60 ezer forinttal támogatom egy moldvai magyar gyermek anyanyelvű taníttatását! Mert magyar - és testvérem! És GYERMEK!

Elsüllyednék a helyetekben szégyenemben, tudva, hogy milyen sorsú gyermekeken segít az a pénz! Azt se tudjátok, mit jelent a Vajdaságban, vagy a háború sújtotta Ukrajnában magyarnak lenni!!!

Szégyelljétek magatokat!

aug. 30. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!