Baloldaliak! Hogyan tudtok nyugodt szívvel, tiszta lelkiismerettel az ellenzékre szavazni?
Én nagyon nyugodtan leszavazok a FIDESZRE! De én KDNP-s vagyok!!
Családtámogatási rendszer, növekvő gazdaság stb. Folytassam a sort?
" aki kifosztotta az országot. Ami romba döntötte a gazdaságot, egészségügyet"
Nem tudtam hogy a fidesz baloldali.
Persze, kifosztották + romba döntötték az országot, de a Fidesznek meg minden álma az volt hogy egy pöcegödör felé száguldó szarkupacon kormányozhasson :D
Eredj be a napról, megártott neked :D
14 év alatt 2500 ft-tal nőt 😆
Micsoda luxus, micsoda mámor, micsoda gazdagság
Kedves kérdező! Remélem, hogy a kérdésed poén.
Ugye tudod, hogy nálunk milyen alacsonyak a bérek, de az árak ugyanolyanok, mint külföldön? Közben a saját fizetésüket meg emelik rendszeresen. Hogy az egészségügy nagyon szar? Hogy a közpénz Orbán haverjainak zsebében van. Nem a korrupció a baj, hanem hogy nagyon jelentős. Hogy választasok előtt azt hazudják, hogy az ellenzék háborút akar. Hogy a közmédia ferdít és hazudik állandóan. Nincsen gazdasági növekedés, nézd meg a forintot.. a családtamogatás nem rossz, de aki nem akar gyereket 30-35 év alatt, azzal mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!