Magyar Péterben hirtelen megszólalt a lelkiismeret?
Egy ex NERes aki megunta Orbán Viktort hirtelen elkezd kiteregetni arról akin évtizedekig csungott.....
Hajrá mihazank!
Úgy érted az a mihazánk aki az oroszoktól kapja a pénzét hogy gáncsolja európát és terjessze a propagandát?
Jó nagy hülye vagy te is, nem a hazádnak akarsz jót hanem az oroszoknak.
A Mi Hazánk az egyetlen párt, aki csinált is valamit ebben az országban.
Ők voltak azok, akik feltárták a "végrehajtó maffia" ügyet, elmentek az ország veszélyesebb helyeire meghallgatni a helyieket, és segíteni nekik.
Sem a Fidesz, sem Gyurcsányék nem csináltak semmit, azon kívül, hogy szövegelnek, meg néha tartanak lakossági fórumokat.
Nem csináltak semmit, csak ágálnak és többnyire a fidesz malmára hajtják a vizet.
A munkájuk körülbelül 20%-át elismerem mert a kis falvakban próbálnak biztonságot teremteni, segítenek azokon akik nehéz helyzetben vannak. Valamint a tényfeltáró munkájukat is szoktam nézni, de ettől függetlenül nem sok mindent csinálnak az orosz propagandán túl.
A DK hajtja a Fidesz malmára a vizet, mivel lehet Gyurcsányozni, ezért Orbánéknak érdeke is, hogy a DK a köztudatban legyen.
A Mi Hazánk nem is szerepel szinte a médiában.
Amúgy ne értsd félre, nem vagyok Mi Hazánkos, nem mindenben értek velük egyet. De eddig ők tették a legtöbbet az országért az elmúlt években.
Ha ők nincsenek, akkor Schadl György és bandája, a mai napig nyerészkedik.
Én annyira undorodom már ettől a mostani rendszertől, hogy azt mondom, jöjjön Magyar Péter, ha ő kell ahhoz, hogy megtisztítsuk végre a közéletet az olyan pofáktól, mint Bayer, Deák Dániel, Bohár és a többi gusztustalan, pökhendi propagandista.
Egy ex-mihazánkos.
Sosem késő megváltozni. És mindig szimpatikus a bátorság, mint a gyávaság, az igazság, mint a hazugság.
Ne véletlen "Ne féljetek" címet adta Magyar Péter az fb oldalának. Üzent olyan fideszes politikusoknak, akiknek nincs vaj a fülük mögött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!