Ha ez igaz, hogy évekkel ezelőtt, tehát a kitüntetés előtt ilyen dolgok történtek, nincs lelkiismeret-furdalása Novák Katalinnak?
Az a baj, hogy nem tudjuk, vagy nem bizonyítható, hogy volt-e tudomása róla.
Az viszont baromi érdekes, hogy a fidesz milyen jó érzékkel tüntetett ki korábban nárcisztikus pszichopatákat...
5-ös: Külföldre lógott nyaralni. Remélem, elfogatóparancsot adnak ki ellene.
Novák meg itt is hibázott, mert hírhedt volt a pasas az edzéseken is az erőszakosságáról. A nemi erőszak vádról nem biztos, hogy értesült, de az edzéseken folyó dolgokról kellett volna, utána kellett volna néznie, kit tüntet ki.
7: én se mondtam el senkinek egy jó darabig, hogy a Jiu-jitsu edzőm (érdekes párhuzam) 12 éves koromtól 2 éven át szexuálisan zaklatott. Konkrétan általa vesztettem el a szüzességemet. Rendszeresen arra kényszerített hogy lesz.pjam. De mire lett volna elég lelki erőm feljelenteni (húszon évesen) már nem lett volna lelki erőm a bíróságon bizonygatni az igazam. Mert hasonló kretén a hozzáállás mint a tiéd.
Nála dolgozott a karma és elég hamar, 53 évesen hosszantartó rákban elpatkolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!