Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitől mennyit loptak el a...

Kitől mennyit loptak el a magánnyugdíjpénztárak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 09:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
39%

10:42

Igen, kivonult, mert csípőből vágták vissza minden javaslatát a FIDESZ-nek. Ennek ellenére a kivonulás tényleg gyerekes volt.

Nem látott bele mekkora az ELTITKOLT!!! hiány, mivel a nevében is benne van, ELTITKOLT! A bevallott hiány nem volt olyan vészes, ezért érte meglepetés idén áprilisban, amikor próbálták kideríteni mekkora a kakikupac.

2010. nov. 3. 10:48
 22/24 anonim ***** válasza:
10:48 - Te minden maszlagot elhiszel, amit Szent Viktorod mond? Ha minden szava igaz lenne ennek az ugyanolyan tolvaj bandának, akkor én vagyok a római pápa...
2010. nov. 3. 11:04
 23/24 anonim ***** válasza:
39%

11:04

Nem hiszek el neki mindent..sőt..

Inkább másképp mondom.

8 év alatt én mást sem hallottam, csak azt, hogy botrány-botrány hátán, lecsukták ezt, lecsukták azt.. Megyó túl rendes volt, ezért megbuktatták. Tüntetések, rendzavarások, nemzetközi hiteltelenség.

Semmi nem épült, semmi nem fejlődött, csak az adóság nőtt. Józan paraszti ésszel ez arra enged következtetni, hogy nagy a baj a kormánnyal, és a sok pénz valahová eltűnik.

Szóval nem kell nekem a Viktor ahhoz, hogy ezt gondoljam. Az, hogy ők is ezt mondták áprilisban, csak hab a tortán.

2010. nov. 3. 11:11
 24/24 anonim ***** válasza:
11:11 - Csak azt mondják, amit hallani akar a nép, azért, hogy megválasszák őket, közben meg ők se csinálnak mást...
2010. nov. 3. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!