Kitől mennyit loptak el a magánnyugdíjpénztárak?
10:42
Igen, kivonult, mert csípőből vágták vissza minden javaslatát a FIDESZ-nek. Ennek ellenére a kivonulás tényleg gyerekes volt.
Nem látott bele mekkora az ELTITKOLT!!! hiány, mivel a nevében is benne van, ELTITKOLT! A bevallott hiány nem volt olyan vészes, ezért érte meglepetés idén áprilisban, amikor próbálták kideríteni mekkora a kakikupac.
11:04
Nem hiszek el neki mindent..sőt..
Inkább másképp mondom.
8 év alatt én mást sem hallottam, csak azt, hogy botrány-botrány hátán, lecsukták ezt, lecsukták azt.. Megyó túl rendes volt, ezért megbuktatták. Tüntetések, rendzavarások, nemzetközi hiteltelenség.
Semmi nem épült, semmi nem fejlődött, csak az adóság nőtt. Józan paraszti ésszel ez arra enged következtetni, hogy nagy a baj a kormánnyal, és a sok pénz valahová eltűnik.
Szóval nem kell nekem a Viktor ahhoz, hogy ezt gondoljam. Az, hogy ők is ezt mondták áprilisban, csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!