Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitől mennyit loptak el a...

Kitől mennyit loptak el a magánnyugdíjpénztárak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 09:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Igen, az elmúlt nyolc év tette ezt, és az elmúlt nyolc évnek bizony része volt a fideszecskéd is (bár én inkább elmúlt húsz évről beszélnék).
2010. nov. 2. 10:56
 12/24 anonim ***** válasza:
54%

Mit tehetett volna ellene a FIDESZ?

Emlékeim szerint bármivel is próbálkoztak ,csípőből dobta vissza az MSZP, bár lehet, hogy tévedek.... :)

Fél éve vannak hatalmon...próbálják tartani a hiánycélt, és a sz@rból várat építeni (merthogy sz@r maradt hátra, nem is kicsi kupac), erre a sok szoci hívő.......áh..mindegy :) Meddő vita...

Próbálkoznak...értitek...próbálkoznak. Valószínűleg lesz olyan, ami sz@rul fog elsülni, és lesz olyan, ami jól. De legalább próbálnak tenni valamit (amellett, hogy valószínűleg ők is zsebre teszik a magukét, dehát ki nem?)

Az MSZP viszont csak zsebre tett. Mást nem lehetett hallani 8 éven keresztül csak azt, hogy megbuktatták 2 saját miniszterelnöküket, botrány-botrány hátán, lecsúszó ország,majd mindezek mellé "válságkezelés" gyanánt felvettek egy kiiiibbbb@szott nagy hitelt, amiből egy jelentős részt (több mint 1000 milliárdot) vissza kell fizetni JÖVŐRE! Ezt persze úgy kommunikálták, hogy megmentették az országot a csődtől...Hát igen... :) Gratula hozzá! :)

2010. nov. 2. 10:57
 13/24 anonim ***** válasza:
47%
Szépen le lettek pontozva azok, akik nem imádják Viktort. :(
2010. nov. 2. 10:59
 14/24 anonim ***** válasza:
92%

A magánnyugdíj Nyugat-Európában tud működni, persze csak szerény haszonnal. Én dolgoztam Németországban és Dániában is és ott bizony nem könyveltek el ilyen drasztikus mennyiségű veszteséget. Nekem a válság évében 3%-ot csökkent a befizetésem értéke, melyet a következő évben már sikerült pozitívba lendíteni.

Sajnos itt Magyarországon másképp működik minden. Itt minden veszteséget a gazdasági válságra fognak, pedig inkább hűtlen kezelésről kellene ebben az esetben beszélnünk. A rendszerváltáskor ki kellett volna végezni az összes kommunista vezetőt és gyárigazgatót! Ennyi!

2010. nov. 2. 10:59
 15/24 anonim ***** válasza:
28%
Én nem imádom, de jelenleg nincs alkalmasabb Orbán Viktornál.
2010. nov. 2. 11:02
 16/24 anonim ***** válasza:

Az OTP az egyik leggyengébb pénzintézet nem csak nyugdíjpénztári téren, de bankként is (anyut egyszer - csakúgy heccből - majdnem 80.000Ft-tal károsította meg egy ügyintéző, anyu akkor hagyta ott őket mint bankot, én már korábban).

Engem a nyugdíjpénztárak eddig nem károsítottak meg semmivel, először az Aegon, majd a Generali, most az AXA pénztár tagja vagyok, az utóbbinál dolgoztam is, tehát ismerem a körülményeket, ahogy a pénzzel bánnak. Nekem eszem ágában sincs visszalépni az államiba, mert nekem ez így jó, de ha vissza is kényszerítenek (nem demokratikus lépésként ugye... a demokratikus az lenne, ha eldönthetnénk, hol akarunk lenni, majd meglátjuk...), akkor is ott lesz az önkéntes pénztáram, amivel viszont nem az állam fog gazdálkodni, az az enyém, halálom esetén a kedvezményezettemé (ahogy a kötelező magán is örökíthető, az államit viszont nem te kapod meg, hanem az aktuális nyugdíjasok, te meg majd azokra szorulsz rá állami nyugdíjjal, akik majd akkor dolgozni fognak).

2010. nov. 2. 14:56
 17/24 anonim ***** válasza:

OTP-ben csak 1 pozitív van:

Az egész országban le van fedve automatákkal. (A 90%-át birtokolják a maradék a konkurenseké!

2010. nov. 2. 15:58
 18/24 anonim ***** válasza:
64%

Kedves fideszesek, ha itt ekkora a szátok és véditek a tolvaj szenteteket, akkor ehhez is hozzászólhatnátok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__127..

Valahogy itt nagyon csendben van a fülkeforradalmár gittegylet :D

2010. nov. 2. 18:27
 19/24 anonim ***** válasza:

18:27

Igen, felelőtlen kijelentés volt Orbántól amit mondott 2007-be, ez tény. Azonban ne felejtsük el, hogy fogalma sem volt arról, hogy mekkora a sz@rkupac, mekkora a (valós!!!) hiány, mennyit loptak el a szocik anélkül, hogy bármit is letettek volna az asztalra (Öszöd...., "Nem lesz gázáremelés!!!" stb... ezt gondolom nem kell részletezzem).

2010-re sikerült elérni, hogy 2 miniszterelnöküket megbuktatták a szocik, és botrányt botrányra halmozva velük volt tele a média, aztán sikerült válságkezelő, országmegmentő címszó alatt hatalmas hitelt felvenniük, amit UGYE VISSZA KELL FIZETNI! Ezért ezt a pénzt ELŐ KELL TEREMTENI az ÜRES kasszából! Ergo kénytelen ilyen eszközökhöz nyúlni a kormány. Nem titkolnak semmit, egyértelmű miért és mit szeretnének, és ha nem vagy teljesen vak, akkor az is egyértelmű, hogy nem a FIDESZ fél éves kormányzásának az oka ez a lépés. dehát... mindegy... :)

2010. nov. 3. 08:43
 20/24 anonim ***** válasza:
08:43 - Fogalma se volt? Hé, ott volt a Parlamentben, vagy ő is kivonult dedós módon, amikor a másik fél beszélt?
2010. nov. 3. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!