Kitől mennyit loptak el a magánnyugdíjpénztárak?
miért gondolod, hogy bárkitől is bármit eloptak?
szerintem inkább a kormány fogja ellopni azt amit a jövő évben nem oda utal hanem a tb-be.
nálam is ugyanez a szitu, a befizetett, levont összeg 73% van csak realizálva, a veszteséges befektetései miatt!!
a magánynugdíj pénztári számlámon!
(pl. csődöt jelentve, kin... tudjuk behajtani??)
halott ügy mindkettő! mármint az állami és a magán együttvéve, talán az államinak annyi előnye megvan, hogy annyit kapsz, (ha megéred az állandóan emelkedő korhatárt), hogy ne halj éhen!
..bár télen megfagyni megfagyhatsz, (előnye: akkor azt a min. összeget sem kell tovább fizetniük!)
Kellett a Fideszre szavazni...
nEM A FIDESZ TETTE EZT ELKÉNe GONDOLKODNOD TE IDIÓTA HOGY AZ ELMÚLT 8 ÉV TETTE EZT.. -.- alig vannak fél éve te meg itt beszélsz ien dsültelenségeket.. -.-
Az OTP az egyik legszemetebb pénzintézet. Tévéből, ismerősöktől is csak rosszat hallok, most már itt is.
Én az AXA-nál tartom a magánnyugdíjam. Szépen növekszik, jól forgatják, szóval maradok. Én pénzemre nem teszi rá Viktor a kezét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!