Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitől mennyit loptak el a...

Kitől mennyit loptak el a magánnyugdíjpénztárak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 09:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
52%

miért gondolod, hogy bárkitől is bármit eloptak?

szerintem inkább a kormány fogja ellopni azt amit a jövő évben nem oda utal hanem a tb-be.

2010. nov. 2. 09:58
 2/24 A kérdező kommentje:
Én visszamegyek az államiba, ha kedvezőek a feltételek, mivel az otp magánnyugdíjpénztárnál vagyok és egyéves teljes félretett pénzemet lenyulták azt hazudva, hogy veszteséget termeltek. Összesen 316 ezer forintot!!!
2010. nov. 2. 10:06
 3/24 anonim ***** válasza:
60%
nekem is ez a véleményem az aranykorral kapcsolatban.régi pártkáderek megallapították a pénztárat és utána még nyerészkednek is rajtunk és még a nyugdíjunkat is fokozatosan ellopják!kell az állami garancia, nincs mese!
2010. nov. 2. 10:16
 4/24 anonim ***** válasza:
67%

nálam is ugyanez a szitu, a befizetett, levont összeg 73% van csak realizálva, a veszteséges befektetései miatt!!

a magánynugdíj pénztári számlámon!

(pl. csődöt jelentve, kin... tudjuk behajtani??)

halott ügy mindkettő! mármint az állami és a magán együttvéve, talán az államinak annyi előnye megvan, hogy annyit kapsz, (ha megéred az állandóan emelkedő korhatárt), hogy ne halj éhen!

..bár télen megfagyni megfagyhatsz, (előnye: akkor azt a min. összeget sem kell tovább fizetniük!)

2010. nov. 2. 10:19
 5/24 anonim ***** válasza:
46%
Kellett a Fideszre szavazni...
2010. nov. 2. 10:22
 6/24 anonim ***** válasza:
43%

Kellett a Fideszre szavazni...

nEM A FIDESZ TETTE EZT ELKÉNe GONDOLKODNOD TE IDIÓTA HOGY AZ ELMÚLT 8 ÉV TETTE EZT.. -.- alig vannak fél éve te meg itt beszélsz ien dsültelenségeket.. -.-

2010. nov. 2. 10:24
 7/24 anonim ***** válasza:
47%
jajaj 62 % vigyázz az ilyen kijelentéssel mert megáll a házad előtt a fekete autó :) bántani Viktorkát...és it is leszedik a fejed a hívők :)
2010. nov. 2. 10:33
 8/24 anonim ***** válasza:
37%
it=itt
2010. nov. 2. 10:33
 9/24 anonim ***** válasza:
47%
Üzenném a helyesen író 39%-osnak, hogy a Fidesz is tehetett volna mit ellene, de csak tétlenül nézte! Most 2/3-al azt csinál, amit akar! Ennyi!
2010. nov. 2. 10:34
 10/24 anonim ***** válasza:
75%

Az OTP az egyik legszemetebb pénzintézet. Tévéből, ismerősöktől is csak rosszat hallok, most már itt is.

Én az AXA-nál tartom a magánnyugdíjam. Szépen növekszik, jól forgatják, szóval maradok. Én pénzemre nem teszi rá Viktor a kezét!

2010. nov. 2. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!