Hány honfitársunk vándorolt ki az elmúlt 10 évben?
Vagy akár azelőtt. Sok fajta számot látok valaki szerint 300 ezer de ellenzékből hallani olyanokat hogy majdnem egymillió ember.
Mi a pontos statisztika erre vonatkozóan?
Aki kivándorolt annak 90%-a itt is csóró gané volt meg kint is az marad. A maradék 10% pedig jól élt itthon de egy sokkal jobb életért ment ki.
Én csak az előbbi csoportot nem értem, aki itthon panaszkodott hogy hó végén nem tud félretenni és most kiment mosogatni, meg szart lapátolni és ott sem tud félretenni. Nem az országokkal van baj hanem az emberekkel. Aki ügyes itthon is boldogul aki nem az kint is egy csóró gci marad :D peace
"nem épitették volna le teljesen az állami szférát, lennének állami szolgáltatások úgy, hogy most is fizeted érte az adód"
Vannak állami szolgáltatások. Miféle állami szolgáltatás szűnt meg?
"nem lenne gyűlöletkampány minden kritikára, válaszul"
Orbán Viktor a a valaha volt legrosszabb miniszterelnök. Csak lopni tud, meg pedofilokat mentegetni. Szájert is biztosan lepippantotta a kollégiumban. - tessék, leírtam ilyet. Hol a gyűlöletcunami?
"nem égettük volna fel az összes szövetségesi hidunkat, kiváltképp azt nem, amihez ÖNKÉNT akartunk csatlakozni"
Én aztán nem akartam csatlakozni egyikhez sem. Hidegen hagy, hogy miféle cirkusz megy az EU parlamentben.
"Nem lopta volna el az egész állami vagyont egy politikai kör és lehet, hogy most nem lenne ekkora trágyában az ország"
Mekkora az állami vagyon Magyarországon? És mekkora pénz lett ebből ellopva? Amíg ezekre nem tudod a választ, addig nem jelentheted ki, hogy el lett lopva az egész állami vagyon.
Nincs trágyában az ország, jobb a helyzet, mint az elmúlt 20 évből 18 évben.
"és születnének gyerekek."
Miért gondolod, hogy akkor magasabb lenne a születések száma?
13, semmi sem működik ebben az országban, ami állami fenntartású az adriai yachtot leszámitva. SEMMI nem működik.
Abból gondolom, hogy a mostani nemszületésnél bármiféle születés szám jobb lenne.
"semmi sem működik ebben az országban, ami állami fenntartású az adriai yachtot leszámitva. SEMMI nem működik."
Ha elüt az autó nem jön érted a mentő? Ha kigyullad a házad nem oltja el a tűzoltó? A házadban nincs áram, gáz, víz?
"Abból gondolom, hogy a mostani nemszületésnél bármiféle születés szám jobb lenne."
Magyarországon a termékenységi ráta a 6-ik legmagasabb az Unióban. 20 olyan ország van, ahol rosszabb a születésszám.
16) RTL klub? Telex? 444.hu?
Ilyenkor azonnal ki kell hívni őket,ha igaz a történet
Elég csak azt megnézni, hogy a mentők kiérkezésének a statisztikáját az indulástól számolják már, nem a telefontól...
De a hülye fidesz szavazó nyilván nem érti miért lett az átlag 15 perc kiérkezési idő hirtelen 12 perc, miközben a valós szám meg 20 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!