Hány honfitársunk vándorolt ki az elmúlt 10 évben?
Vagy akár azelőtt. Sok fajta számot látok valaki szerint 300 ezer de ellenzékből hallani olyanokat hogy majdnem egymillió ember.
Mi a pontos statisztika erre vonatkozóan?
Én 10 éve nem élek otthon, de, mivel saját ingatlanom van Magyarországon, a bejelentett lakcimet, ügyintézés és a szüleim segitsége végett, megtartottam. Inaktiv TAJ és adó számom van, 10 éve nem fizettem egy fillér adót sem otthon, semmire. Én, amennyire tudom, nem számitok kivándoroltnak, a bejelentett lakcimem végett, mert igy trükközik a kormány. A szomszédom Amerikában él, szintén 10 éve, nála, ugyanez a helyzet. Azon kollégák, akik a mostani rendszer alatt jöttek ki és dolgoztunk kint együtt, saját elmondásuk szerint a többség, ugyanúgy megtartotta a bejelentett lakcimét, mint én.
Közben, meg 200.000 Anlgiában, ugyanennyi Németországban, rekordnagyságú Ausztriában és szerte Európában.
A kormány, ha jól tudom, olyan 300.000-et ismer el talán hivatalosan, de ebbe a számban nem vagyok biztos. Viszont, tudom, hogy az EÜ-ben dolgozók jobban hozzáférnek a statisztikai adatokhoz, egy ilyen ismerősöm szerint, cirka 1,5-2 millió emberről beszélnek, nemhivatalosan, rendszeren belül.
Az, biztos, hogy puszira, nem hoznának be fél milla migránst az országba.
4, a vasfüggöny idején, ugyanúgy lelépett, aki tudott és, aki akart.
Faterom mesélte, hogy időnként jártak le a jugókhoz, mert, oda lehetett. A nagybátyám egyik ilyen alkalommal, intézett nekik valamiféle hajót az olaszokhoz, mert a tengerpart nem volt ellenőrizve. Ez egy egyirányú jegy volt akkor, ami azt jelentette, hogy nincs visszaút. A nagyszüleim végett nem léptek csak, de mesélte, hogy a fél álltalános osztálya, megtette.
Mivel lett volna jobb, ha eltakarodik a Fidesz?
8, nem nekem szólt a kérdés, ha had válaszoljak rá a saját szemszögemből:
-nem épitették volna le teljesen az állami szférát, lennének állami szolgáltatások -úgy, hogy most is fizeted érte az adód-
-nem lenne gyűlöletkampány minden kritikára, válaszul, tök mindegy, hogy mi a kritika tárgya, biztos lehetsz benne, hogy olyan gyűlöletcunami ömlik rád, amit sosem fogsz elfelejteni
-nem égettük volna fel az összes szövetségesi hidunkat, kiváltképp azt nem, amihez ÖNKÉNT akartunk csatlakozni
-nem lopta volna el az egész állami vagyont egy politikai kör és lehet, hogy most nem lenne ekkora trágyában az ország
és születnének gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!