Jó ötlet a Közlekedési Múzeumot Debrecen külterületére költöztetni?
#40 "36# Te egy nagyon elvakult fidesz monológot nyomtál itt most le. Nem tudok arról, hogy károgott volna bárki is a fürdő építések miatt, ha egyáltalán voltak országos fürdőépítések, ami ellen károghattak az, az hogy miért csak a fideszes városok kaptak erre több lóvét."
Pont ez a lényeg, hogy nem tudsz róla és azt hiszed nem is történt ilyen.
Megtörtént. Ahogy leírtam ezek történtek korábban és éppen ezek megtörténte és az, hogy a károgással ellentétben pont jót tettek az országnak ezek a döntések, azt mutatják meg előre, hogy egy másik ilyen döntésről is joggal lehet előre feltételezni, hogy a károgók tévednek.
Azzal kezded, hogy nem tudsz róla, de máris kijelented, hogy ha volt is károgás akkor csak azért lehetett mert ... Nem, nem így volt. Ráadásul mindez az 1998-2002 közötti ciklusban történt amikor a fidesz még nem volt ilyen nagy párt, az önkormányzatokban sem voltak ennyire jelen. De te ezzel se vagy tisztában csak kijelentesz valamit tényként amit feltételezel - tévesen. A továbbiakat is pont így folytatod. Minden egyes kijelentésed téves, hazug és csak a te hibás feltételezéseiden alapul.
Na de itt a lehetőség, nézz utána és mutasd meg miben is tévedtem! ha megpróbálnád végre megismerni a múltat - nem egyoldalúan a mostani ballib propaganda szövegeit másolva - akkor talán értelem is kerülne a fejedbe végze.
#45 Hol van itt olyan, hogy "érdemben rávilágított" bárki arra hogy hazudok? Sehol. Jött egy hülyeséghalmaz amiről leírtam, hogy hülyeség és megtörtént, valós dolgokat hoztam fel.
Azt, hogy valaki leírja nem így volt meg nem emlékszik ilyenre, az nem azt jelenti, hogy "rávílágítptt arra hogy hazudtam", hanem hogy fogalma sincsen arról mi történt.
Kértem hogy cáfoljon meg, nem tette. Mert nem tud.
mi indokolhatná a költözést
1) jobb megközelíthetőség
2) magasabb látogatószám érthető el
3) jobb szakember gárda
4) magasabb árbevétel érhető el
5) egy meglévő kiállítási anyagot jól kiegészít a Budapestről elvitt kiállítás
még számtalan érvet lehetne sorolni, de sajnos egyik sem valósult meg
semmilyen értelmes oka nincs a költözésnek, csupán ezzel is bünteti a fidesz az ellenzéki fővárost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!