Debrecenben miért van hírértéke annak, hogy egy külterületi utcát félig sikerült leaszfaltozni?
Debrecenben nagy nehezen sikerólt félig leaszfaltozni egy külterületi utcát. A debreceni közpénzen működő fideszes pártpropaganda média szerint pedig ennek akkora hírértéke van, hogy még videós beszámolót is készítettek erről a hatalmas cselekedetről, de még a polgármester is beszédet mondott, akkora esemény volt ez Debrecenben. Mennyire szánalmas az, hogy még arra se vették a fáradtságot, hogy legalább egészben leaszfaltozzák azt a szerencsétlen utcát, vagy ennyire nincs pénze a debreceni önkormányzatnak, a csúcsrajáratott állami támogatások után?
Most, hogy van út, már mehet is rá a helyiek önerőből elkészített zebrája, amit Navracsics átadhat, ahogy Pusztamiskén.🤡
Íjjjjjjjjjjjj, na most felhúztam magam. Mi az, hogy Debrecentől 15km-re a cigányfalut aszfaltozzák (tényleg az), miközben a belvárostól 2.5km-re még van járhatatlan földút! Hát a pofám leszakad. Kelet Debrecen legnagyobb baja, hogy minden út szar. Vagy ilyen salakos kátyús vagy földút. És a belvárostól 2.5kmre már ilyen út van. Kintebb pedig szinte mind az, főleg a keleti részen, vagy dél-keletin.
Nem értem, hogy miért nem lehet leaszfaltozni ezeket a rohadt utakat az ország 2. legnépesebb városában! Miért? Mi a logika?
Szerintem pár utcát csak a legújabb plakátkampány (kb. minden buszmegállóban ott van) árából rendbe lehetne tenni. De hát, a "fontos" dolgok.
Elkeserítőbb, hogy a Zemberek többsége szerint ez így jól van, és nyilván idén is tarol a doktorpolgármester úr. (Nem mintha kihívói többségétől sokkal jobbat lehetne várni.)
Debrecenben eszementül sok utca és külterület van.
Évente 20-30 utcát aszfaltoznak le, de így is eltart még egy darabig - pláne amilyen tempóban fejlődik a város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!