1/8 anonim válasza:
Átmenetileg, az építkezés idejére. Utána visszaépítik az ágyást.
2/8 anonim válasza:
Igen.Személyesen ő maga keverte az anyagot.
3/8 anonim válasza:
Elmondom most, hogy bedugul(t) a város,
Miért van mindenhol sárga vonal az utakon
Óh, igen, igen, igen
Igen, igen, igen
A Clarkra mentem, a 16-os Várbusszal,
Jobban jártam volna, egy Molbubival
Óh, igen, igen, igen
Igen, igen, igen
4/8 anonim válasza:
Hova süllyed, Magyarország? Meddig tűrje ezt Budapest?
Elemészti a várost a szmog, mi lesz véled Világváros?
Nem ezt várta Budapest
Nekünk tetszik ez az város,
Lehet menni, szocik, viszlát!
5/8 anonim válasza:
Ez most komoly?😧 Ő nem zöldíteni szeretett volna? Egy építkezéshez minek lebetonozni egy teret? Én vidéki városi vagyok, de amikor itt építettek nem bántották a teret, még akkor sem amikor a tér mellett betonoztak 😟
6/8 anonim válasza:
#5 mondjuk mert nincs hely és átmeneti körforgalom épül az ágyas helyén, hogy addig is tudjanak az emberek közlekedni amíg az építkezés tart?
Nem olyan bonyolult ez...
7/8 anonim válasza:
6! Hiába mondod ezt a kullancskommentelöknek (Csak azt keresik, hogy mibe tudnak beleakadni, lehetöleg vért szivni és mérget, fertözés köpködni közben.)
8/8 anonim válasza:
Ez jó hír azoknak, akik újabb zöld felületeket szerettek volna látni, - mert az összes leaszfaltozott területen zöldre fogják festeni az aszfaltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!