Kérdésem: Debrecen külterületén valamelyik "kert"-ben érdemes-e kis házat venni?
Sokan laknak kint, és sokan jól megvannak ott évek óta. (Nem tudom, mi a teher, én nagyon szeretnék kertet, de az én bajom, hogy nem értem). Debrecen környékén sok zártkert van. Amik jók (értsd úgy, hogy biztonságos, meg normális, stb.): Harsteinkert (Józsa felé), Monostoripallagdűlő, Apafa, Acsádi úti zártkert (arra a madár sem jár szerintem), Kondoros,
Kerülendő: Diószegi út - Biczó kert a lakosság összetétele miatt, Bánk szintén (ez településrész, nem zártkert, de kerüljed), Pac, Szepes.
Remélem, mindet leírtam.
Link: Debrecen városrészei.
A zártkerteket olyan sorrendben írtam, hogy fent északon a 35-ös főúttól (Józsa felé) indul és jobbra, az óramutató járásának megfelelően van felsorolva.
Személy szerint az Acsádi útit tartom a legbiztonságosabbnak, meg utána a régi Bellegelő körüli részt, csak ott most már lassan lakóövezet lesz, meg Kondoros se rossz. Vagy nézz szét Martinkán, vagy Bocskaikertben (önálló település), esetleg Sámsonban, ami nagyon közel van.
Kérdésedhez: annyit nem lehet érte kérni, mintha a város területén egy kertvárosban veszel egy házat. A Biczóban, Diószegin van nagyon sok újépítésű, szerintem zártkertnek drága eladó ház. Persze ott is van rosszabb rész. Nagyon sokan ugródeszkának használták ezeket. Ott megvették a telket és építettek rá, milliókkal olcsóbban és jobban kijöttek, mintha a városban kezdték volna. Vagy vettek ott egy ingatlant ugyanazért. Most eladják, mert van pénzük jobbra, jobb helyen. Mellesleg te is ezért akarsz ott venni. Na ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!