Debrecenben hol érdemes lakást vásárolni?
Nem írtad,hogy mennyiért szeretnél venni?Tégla vagy panel?Hány négyzetméteres.
Ha jó környéken szeretnél venni, akkor tudom ajánlani a Sestakertet,illetve ha fontos a nyugodt környék,akkor a Hadházi út.
A Simonyi út a klasszikus Nagyerdőhöz tartozik 15 millióért nem vesz ott lakást.Ott 27 milliótól kezdődnek az árak.
Az újkert igazi betondzsungel,ha nincs ezzel problémád,akkor jó választás.Bár nekem kizáró ok volt.Panel = drága fűtés,vékony falak,amin áthallatszódik sok minden.
Én 2 hónapja vettem lakást,így viszonylag képben vagyok.Én a Hadházi út-at javasoltam neked,egy 50 négyzetméteres tégla lakást,ha szerencséd van,akkor ki tudsz fogni ilyet,de folyamatosan kell figyelni.
Sok ismerősöm van,akik az orvosira járnak,itt vettek lakást.Szerintem az egyik legélhetőbb rész Debrecenben.
Akinek még aktuális lehet:
A Tócóvölgy is egész jó kis hely. Nem az a kádárpanel hatása van. A tömegközlekedés is kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!