Ki képes egy nőgyűlölő, korrupt, háborupárti, pedofil pártra szavazni mint a fidesz?
Akiknek kell a krumpli XD.
Amúgy idén is lehetett különböző címletű pénzeket felvenni ha a fidesz re szavaztál, onnan tudom hogy egy ismerősöm ismerőse önkénteskedett szavazásnál, és hallotta hogy emberek arról beszélnek hogy melyik értéket kapták.
#21 "nnan tudom hogy egy ismerősöm ismerőse önkénteskedett szavazásnál, és hallotta hogy "
Ez aztán a megbízható forrás. Aztaaa... Én meg ismertem valakit aki ismert olyat aki egyszer majdnem találkozott Michael Jacksonnal. Persze.
"egy ismerősöm ismerőse ... hallotta hogy"
Én vagyok az ismerősöd ismerőse. Teljesen félreértette az ismerősöd, amit mondtam neki!
Az örökös 2/3.
Természetesen a gyermekvédelem és a keresztény konzervatív értékekek miatt van ez.
Azt választják a magyarok, amiben maguk is hisznek.
Süllyedjenek a föld alá a hazug, irigy, haszonleső, gyűlölködő mentalitásukkal.
"Süllyedjenek a föld alá a ... gyűlölködő mentalitásukkal."
Ezt csupa-csupa szeretetből kívánod nekik, ugye? A cukipofa mentalitásoddal... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!