Liberàlisok: kicsit sem èrzitek ùgy h ukrajna is felelõs a hàborúért és fõleg annak fennmaradàsàért?
Én újabban már liberális vagyok.
Meggyőződésem, hogy Putyin felel a háborúért!
Én fordítva működök mint Orbán: fideszesből lettem liberális, mert nem óhajtok olyan bandához tartozni, aki vakon hisz egy agresszor-barát elmebeteg Orbán Viktornak! Orbán csak szavakban béke-párti, valójában Putyin csendes bűntársa!
#11 voltam. Szándékosan úgy.
Nevetséges amúgy, ahogy mentegetitek az egyik oldalt, a másikat neg a Sátánnak mondjátok el.
Az embernek már kedve sincsen megmondani, hogy ez egy proxy.
Na meg a kubai válság anno. Hány nagyhatalom is tűri, ha a hátsó udvarában tűz van? Egysem. Ellenben a ruszkik, akik valóban agresszorok, 8< évig nézték.
Lehet lepontozni.
Ez nem így igaz. És a SZU hasonlat sem jó. Még általatok fideszesnek mondott politológusok, elemzők is elmondjqk, hogy Putyinéknál szó nincs a SZU újraélesztéséről. Az orosz elit ellenforradalmi, és rendpárti.
16 "Még általatok fideszesnek mondott politológusok, elemzők is elmondjqk, hogy Putyinéknál szó nincs a SZU újraélesztéséről. "
Hát, ha ők mondják, akkor biztos így van...
És a sok agyhalott eszi, mint kacsa a nokedlit.
Érdekszféra van, és birodalmi törekvés is. Senki sem mondta. De ez nem a SZU. A cári Oroszországról lehet beszélni.
Ezek a civilizációs központok kialakulása megy a világban.
Meg érdekszférája az USÁnak lehet csak? Lásd az Amerikai kontinens leuralását. Másnak nem lehet?
Meg ha tetszik, ha nem, magyarként meg főleg nem, de! De ha van egy minimum 3 nagyobés több kisebb részből összetevődő ország, akkor nem jobb ha oda megy mindenki, ahova akar? Ennek az egésznek a vége úgy is egy minimum kettéosztott ország lesz.
A Lemberg környéki rész legyen EU meg nyugati, ha nagyon akar, a többi meg menjen a saját útján. Ez az anyagháború értelmetlen.
Ha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!