Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az EU legcsóróbb országa...

Ha az EU legcsóróbb országa vagyunk akkor miért szavaz bárki is még mindig a fideszre?

Figyelt kérdés
Sereghajtók vagyunk. Már Bulgária is megelőzött minket Románia meg már rég.
2024. júl. 26. 12:02
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

A te kérdésed állító volt hiszen azt állítottad benne hogy "nem tudom cáfolni, nem tudom bizonyítani" magának a kérdésednek is csak úgy van értelme. Logikusan ahhoz hogy egy kérdésben megkerdezd hogy "személyes kudarcnak érzem e?" ahhoz az kell hogy a kérdésben már eldontott tényként kezeld hogy "nem tudom bizonyítani, nem tudom cáfolni"

Ezért mondtam azt hogy egy állító kérdést tettél fel.

Ha én lennék kívülálló és én kérdezem ezt akármelyik vitában részt vevő féltől is akkor tőlem is állító kérdés lenne még akkor is ha a szívem egyébként az egyik felé húzna.

"Tény, hogy senki sem tud mindent cáfolni és bizonyítnai. Én sem. Te sem."

Ez így van. Nincs abszolút igazság. Pont ezért hülyeség és téves ilyen kérdést feltenned hogy én nem bírom elviselni.

Tök mindegy most mit írkálsz ide...

2024. júl. 26. 16:52
 42/51 A kérdező kommentje:
Attól hogy példaként felteszel pár "labor kérdést" még nem cáfoltad hogy te a saját kérdésedben elkovetted e ezt az érvelési hibát. Ez olyan mint a "ha a mama szóból egy betűt elveszünk hármat pedig megváltoztatunk akkor sör lesz" ez így igaz de semmi köze alap szituaciohoz. Ugyan így értelmetlen magyaráznod nekem hogy mi az állító kérdés.
2024. júl. 26. 16:56
 43/51 A kérdező kommentje:

"Ezt arra írtam, hogy teljesen kiakadtál azon, hogy az egyik válaszoló olyan mondatokat ír, amit nem lehet cáfolni, és nem lehet belekötni. Várs ki is kerestem:"

Én nem akadtam ki rajta 🤣

Ez megint a te képzeleted.

Az hogy leírja hogy csak a véleményét mondja meg én is és izee... Most erre mi értelmeset mondjak azon kívül hogy igaza van benne? 🤣 Kedvencem mikor valakivel eljutunk addig hogy" Dehát ő csak betűket írt meg szavakat.. " erre mondtad hogy töltelék, megcáfolni nem lehet mert valóban igaz, de irreleváns. Hát mi a fszért lenne itt az oldalon valaki kommentelni ha nem azért hogy a véleményét mondja? Ez ilyen" köszönjük Emese" szint amikor valaki ezt fűzi az érvelései közé.

2024. júl. 26. 17:02
 44/51 A kérdező kommentje:
*erre mondtam
2024. júl. 26. 17:02
 45/51 anonim ***** válasza:

"Én nem akadtam ki rajta"

Mégis szavanként próbálsz mindent vérrel verjtékkel mindent cáfolni, csűrni-cscsavarni, kimagyarázni a vélt igazad érdekében, mint nálam is. Rendben, akkor nem akadtál. Viszont sokkal rosszabb ha alapból ilyen a természeted.

"erre mondtad hogy töltelék,"

Szerintem nem mondtál ilyet, és nem is töröltek semmit.

"Ez ilyen" köszönjük Emese" szint amikor valaki ezt fűzi az érvelései közé."

Nem ezt fűzte. Nehezményezte, hogy te az eltérő véleményt csúsztatásnak nevezed, ha jól értettem.

2024. júl. 26. 21:58
 46/51 A kérdező kommentje:

"Mégis szavanként próbálsz mindent vérrel verjtékkel mindent cáfolni, csűrni-cscsavarni, kimagyarázni a vélt igazad érdekében, mint nálam is. Rendben, akkor nem akadtál. Viszont sokkal rosszabb ha alapból ilyen a természeted."

Köszönöm a pszichológiai elemzést. Erre nem tudok mit mondani...ez az a színvonal egy vitában ami alá süllyedni nem érdemes. Ha te ezt komolyan gondolom, nincs miről értekezni veled. Elég nagy büntetés neked saját magad elviselni. :D Ennyi erővel én is mondhatnám hogy vica-versa ugyan ezt csinálod csak én nem mondom mert hülyeség.

"Szerintem nem mondtál ilyet, és nem is töröltek semmit."

Neked ahhoz sincsen eszed hogy egyáltalán követni tudd miről volt szó. Felesleges neked magyarázni.

"Nem ezt fűzte. Nehezményezte, hogy te az eltérő véleményt csúsztatásnak nevezed, ha jól értettem."

Pfúúú súlyos eset vagy.. Nem jól értetted újfent :) Nem az eltérő véleményt neveztem csúsztatásnak hanem azt hogy kioktatott a szó használatának helytelenségéről holott ő értette félre hogy az mire vonatkozott, amit utólag el is ismert. Ezért neveztem a kioktatását csúsztatásnak ami persze lehetett szándékos de véletlen is.

De az eddigiektől eltérően már tényleg kezdek kiakadni, de nem miatta hanem miattad :DD

Én nem ismerlek de olyan érzésem van mintha az a tipikus Karen nőszemély lennél aki ha kell ha nem, elkezd beleugatni mások dolgába anélkül hogy lila fingja lenne róla hogy mi folyik körülötte.

Inkább a kérdéshez próbálj meg hozzászólni, kíváncsi vagyok ahhoz mit tudsz hozzátenni, mert láthatóan ezzel csak égeted magad.

2024. júl. 26. 22:19
 47/51 anonim ***** válasza:

Köszönöm a megerősítést, hozod a szintet, amit az előbb felvázoltam.

"Neked ahhoz sincsen eszed hogy egyáltalán követni tudd miről volt szó"

Ha elfogytak az érvek, személyeskedjünk. :))

Köszönönöm. De én erre mondom, hogy az a szint amire nem szabad lemenni.

"De az eddigiektől eltérően már tényleg kezdek kiakadni, de nem miatta hanem miattad :DD"

Ez igazán megtisztelő.

"Én nem ismerlek de olyan érzésem van mintha az a tipikus Karen nőszemély l"

Ezzel is melléfogtál. Egyrészt nem nőszemély vagyok, másrészt elismerem, a karennek utána kellett néznem, de ezt nem helyesen használod:

"pejoratív értelemben használnak olyan fehér középkorú nőkre, akiknek magatartása engedéktelen, követelőző, gyakran rasszista vagy előítéletes, és akik gyakran panasszal fordulnak másokra, például bolti alkalmazottakra vagy éttermi személyzetre."

Ebböl kb. mind kapufa, az "engedéktelen" szó meg az eddigi ámokfutásod alapján pont rád illik. :))

"mert láthatóan ezzel csak égeted magad"

Ha szerinted egy anonim oldalon egy senki, akiről az olvasók kb. még a nemét sem tudják belőni "égeti" magát, akkor tényleg elég nagy gond van nálad odafönt.

Na jó, tudom, csak szeretnéd ezt, hogy így legyen, így érezzem, te sem gondolod komolyan. De kb. pont letojom.

"Inkább a kérdéshez próbálj meg hozzászólni,"

Ami tulajdonképpen egy "Állító kérdés"? Vicces, hogy nekem az elején pont ezt róttad fel... de tudom, erre is lesz magyarázat.

2024. júl. 26. 22:50
 48/51 A kérdező kommentje:

"Ha elfogytak az érvek, személyeskedjünk. :))

Köszönönöm. De én erre mondom, hogy az a szint amire nem szabad lemenni."

Dehát neked nem is voltak..Most esik le neked hogy veled személyeskedem. Hahóó :D Te tényleg nagyon sötét vagy ha ennyi idő kell hozzá hogy észre vedd.

"Ezzel is melléfogtál. Egyrészt nem nőszemély vagyok, másrészt elismerem, a karennek utána kellett néznem, de ezt nem helyesen használod:

"pejoratív értelemben használnak olyan fehér középkorú nőkre, akiknek magatartása engedéktelen, követelőző, gyakran rasszista vagy előítéletes, és akik gyakran panasszal fordulnak másokra, például bolti alkalmazottakra vagy éttermi személyzetre."

Ezért mondtam hogy "mintha". Ez hogy fehér középkorú nőre használják már önmagában hülyeség, és bár nagyon ügyes voltál hogy a google-ba azért sikerült beírnod de ennél sokkal szélesebb körben használják a kifejezést mindenféle kellemetlenül okoskodó emberre akik nagy magabiztossággal de kevesebb értelemmel áldottak meg.

"Ha szerinted egy anonim oldalon egy senki, akiről az olvasók kb. még a nemét sem tudják belőni "égeti" magát, akkor tényleg elég nagy gond van nálad odafönt.

"Na jó, tudom, csak szeretnéd ezt, hogy így legyen, így érezzem, te sem gondolod komolyan. De kb. pont letojom."

Igazad van, és tényleg nagy szerencséd van hogy névtelenül csinálhatsz magadból ilyen hülyét:D

"Ami tulajdonképpen egy "Állító kérdés"? Vicces, hogy nekem az elején pont ezt róttad fel... de tudom, erre is lesz magyarázat."

Na jó, csak most csak neked:

Én kérdésben nem titkoltan állítottam azt amit. Erre az érvelési hibára való figyelmeztetést pedig akkor szokták használni amikor a kérdező csalárd módon még egy magyarázatot sem ad arra hogy miből gondolja a kérdésben megfogalmazott állítást alapvetésnek. Én odaírtam a magyarázatba hogy Bulgária és Románia is megelőzött minket. Ha kifogásolható is vagy több szempont alapján támadható akkor is egy viszonylag kézzel fogható konkrét okot ad a kérdésben szereplő állításra. Azzal viszont hogy te defacto kijelented hogy nem tudtam érvelni ellene vagy cáfolni ebben semmi konkrétum nincsen amivel legalább minimálisan alátámasztanád a kérdésed jogosságát és érvényességét.

2024. júl. 26. 23:26
 49/51 anonim ***** válasza:

"Most esik le neked hogy veled személyeskedem. Hahóó :D Te tényleg nagyon sötét vagy ha ennyi idő kell hozzá hogy észre vedd."

Te most komolyan olyan buta vagy, hogy azt hiszed, mindenki azonnal olvassa a 22:19-kor írott kommentedet, és 22:50 gondolkodik? :)))

Mindegy, már bebizonyítottál mindent, amit állítottam, leginkébb, hogy mindenre kell valamit kényszeresen feleselned.

Ha reagálok 2 mondattal, te folytatod 4-gyel, amire én reagálok 8-cal, te meg 16-tal.

Kívülálló mondhatnák, hogy ja, egyik sem különb. Ez igaz is lenne, ha én most nem szállnék ki. De hát okos enged...

neked meg nem marad más, mint szamárnak lenni, és folytatni tovább.

2024. júl. 26. 23:46
 50/51 A kérdező kommentje:

"Te most komolyan olyan buta vagy, hogy azt hiszed, mindenki azonnal olvassa a 22:19-kor írott kommentedet, és 22:50 gondolkodik? :)))"

Esküszöm, tényleg azt hittem hogy neked ez már leesett :)

"Ha reagálok 2 mondattal, te folytatod 4-gyel, amire én reagálok 8-cal, te meg 16-tal.

Kívülálló mondhatnák, hogy ja, egyik sem különb. Ez igaz is lenne, ha én most nem szállnék ki. De hát okos enged..."

De hát ha ezt szépen levezeted és megmagyarázod magadnak akkor mi tartott vissza te csacsi? Különb vagy! Szabad vagy!

"neked meg nem marad más, mint szamárnak lenni, és folytatni tovább."

Szerintem az a szamár akiben ez egyáltalán felmerül ovis szint. Engem nem érdekel ki reagál utoljára. Amíg nem kell magam ismételni és esetleg valami újat hozzá tudok tenni észrevételt, addig szórakoztat a vergődésed. :D

2024. júl. 27. 00:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!