Ha az EU legcsóróbb országa vagyunk akkor miért szavaz bárki is még mindig a fideszre?

nem vagyunk a legcsóróbb ország. kiválasztottak neked egy adatot és ez alapján az arcodba hazudtak. ennyi történt.
én a magam részéről azt nem értem, hogy lehet másfél évtizeden keresztül olyanokra szavazni, akik nemhogy nem nyernek, de a közelébe sem kerülnek a győzelemnek soha.

És kormányváltás után hirtelen pénzpitypangot kezd az új kormány ültetni?
Vagy mi fog változni?

Mert elhitetik velük, hogy nincs alternatíva helyettük, bejönnek a migráncsok, katonákat küldene az ellenzék Ukrajnába stb-stb. Birkucik meg elhiszik és mennek bégetve szavazni.

"én a magam részéről azt nem értem, hogy lehet másfél évtizeden keresztül olyanokra szavazni, akik nemhogy nem nyernek, de a közelébe sem kerülnek a győzelemnek soha."
Azt én sem értem. Furcsa nem?
"És kormányváltás után hirtelen pénzpitypangot kezd az új kormány ültetni?
Vagy mi fog változni?"
Ha egy csapat edzőjének munkáha alatt a csapat rendre szar eredményeket hoz akkor se vegyünk fel egy új edzőt és küldjük el a régit mert hátha az sem lesz jó?
"nem vagyunk a legcsóróbb ország. kiválasztottak neked egy adatot és ez alapján az arcodba hazudtak. ennyi történt."
Ki? Mit? Mikor?

És akkor mi van, ha tegyük fel, tényleg utolsók vagyunk a listán?
A 100 leggazdagabb ember közül a századik szerinted szegény? Pedig ő az utolsó a listán.

"Ha egy csapat edzőjének munkáha alatt a csapat rendre szar eredményeket hoz akkor se vegyünk fel egy új edzőt és küldjük el a régit mert hátha az sem lesz jó?"
Bár nem szeretem a focit, de ha megnézed, eddig egy edzö sem bírta a megyar focit felhozni.
Ha szar a csapat, mindegy ki az edzö.
Ha az emberek nagy része tehtetlen ambíciótlan besavanyodott szar, lehet bárki a miniszterelnök.
Gyurcsány meg Bajnai alatt is csak nyígtak ezek az emberek.
Pont ezt hitték 2010-ben is, hogy majd jól leváltják öket, aztán majd Orbán megváltja a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!