Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az EU legcsóróbb országa...

Ha az EU legcsóróbb országa vagyunk akkor miért szavaz bárki is még mindig a fideszre?

Figyelt kérdés
Sereghajtók vagyunk. Már Bulgária is megelőzött minket Románia meg már rég.
2024. júl. 26. 12:02
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
25%

nem vagyunk a legcsóróbb ország. kiválasztottak neked egy adatot és ez alapján az arcodba hazudtak. ennyi történt.

én a magam részéről azt nem értem, hogy lehet másfél évtizeden keresztül olyanokra szavazni, akik nemhogy nem nyernek, de a közelébe sem kerülnek a győzelemnek soha.

2024. júl. 26. 12:07
 2/51 anonim ***** válasza:
32%

És kormányváltás után hirtelen pénzpitypangot kezd az új kormány ültetni?

Vagy mi fog változni?

2024. júl. 26. 12:09
 3/51 anonim ***** válasza:
81%

Mert elhitetik velük, hogy nincs alternatíva helyettük, bejönnek a migráncsok, katonákat küldene az ellenzék Ukrajnába stb-stb. Birkucik meg elhiszik és mennek bégetve szavazni.

[link]

2024. júl. 26. 12:11
 4/51 anonim ***** válasza:
75%
Mert sok az országban a birka.
2024. júl. 26. 12:11
 5/51 anonim ***** válasza:
71%
5 és sok a lumpen tróger, aki a kormánytól várja a megváltást.
2024. júl. 26. 12:14
 6/51 A kérdező kommentje:

"én a magam részéről azt nem értem, hogy lehet másfél évtizeden keresztül olyanokra szavazni, akik nemhogy nem nyernek, de a közelébe sem kerülnek a győzelemnek soha."

Azt én sem értem. Furcsa nem?

"És kormányváltás után hirtelen pénzpitypangot kezd az új kormány ültetni?

Vagy mi fog változni?"

Ha egy csapat edzőjének munkáha alatt a csapat rendre szar eredményeket hoz akkor se vegyünk fel egy új edzőt és küldjük el a régit mert hátha az sem lesz jó?

2024. júl. 26. 12:14
 7/51 A kérdező kommentje:

"nem vagyunk a legcsóróbb ország. kiválasztottak neked egy adatot és ez alapján az arcodba hazudtak. ennyi történt."

Ki? Mit? Mikor?

2024. júl. 26. 12:16
 8/51 anonim ***** válasza:
65%
Mert buták mint a döngölt föld.
2024. júl. 26. 12:19
 9/51 anonim ***** válasza:
21%

És akkor mi van, ha tegyük fel, tényleg utolsók vagyunk a listán?

A 100 leggazdagabb ember közül a századik szerinted szegény? Pedig ő az utolsó a listán.

10/51 anonim ***** válasza:
40%

"Ha egy csapat edzőjének munkáha alatt a csapat rendre szar eredményeket hoz akkor se vegyünk fel egy új edzőt és küldjük el a régit mert hátha az sem lesz jó?"

Bár nem szeretem a focit, de ha megnézed, eddig egy edzö sem bírta a megyar focit felhozni.

Ha szar a csapat, mindegy ki az edzö.

Ha az emberek nagy része tehtetlen ambíciótlan besavanyodott szar, lehet bárki a miniszterelnök.

Gyurcsány meg Bajnai alatt is csak nyígtak ezek az emberek.

Pont ezt hitték 2010-ben is, hogy majd jól leváltják öket, aztán majd Orbán megváltja a világot.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!