Ha az EU legcsóróbb országa vagyunk akkor miért szavaz bárki is még mindig a fideszre?

"Nem minden ember ilyen, de a többség tényleg ilyen. Pont ez a probléma. Véleményem szerint te is ebben az apátiában szenvedsz."
Apátia: "Az apátia vagy közöny az érzelmek, az érdeklődés és a törődés hiánya."
Szerintem itt te sem érted, mit írsz. Aki nyíg az nem közönyös. Én nem vagyok közönyös, csak nem vagyok érintett. Amíg az érintett hozzátartozóim viszont megvannak, addig nem fogom magyarország gondjaival is terhelni magam.
"Szerintem itt te sem érted, mit írsz. Aki nyíg az nem közönyös."
Akkor ezt tegyük helyre mert látom te nem érted és magyarázod félre a csúsztatásaiddal. Az apátiát erre írtam:
"Ha szar a csapat, mindegy ki az edzö."
Szerinted szarok az emberek ebben az országban így teljesen mindegy ki az edző. Ez maga az apátia.
A "besavanyodott" meg nézőpont kérdése. Meg a "nyígás" is. Szerinted besavanyodottak meg nyígnak meg semmi nem jó, miért is nem inkább olyanok mint te akik már tudják mi a tuti hogy úgysem lesz semmi jobb és mindegy ki az edző.. Szóval igazad van én értettelek félre 🤣

Cáfolom! Nem csórók az emberek. Én pedagógusként megélem, hogy a gyerekek 100 ezres NIKE cipőkbe virítanak. Kinővik két év alatt mégis megveszik nekik. Nagyon sokan sokkal jobban keresnek mint a balliberálisok alatt a DK-MSZP idején. Ha rossz lenne a kormány, nekik nem sikerült volna. Ahhoz hogy jobban keress te is pluszt kell hozzátenned. A droidot sehol sem fizetik meg.
Ebben az országban nincsen több sajnálom. Orbán kimaxolta azzal pl, hogy megvette az állam a villany, gáz szolgáltatást és nincs rezsiemelés. Ennyit tudott a kormány tenni. A többi a te dolgod. Kapitalizmus van

"és magyarázod félre a csúsztatásaiddal."
Innentöl értelmetlen veled kommunikálni, mert nem csak besavanyodott vagy, hanem rosszindulatú is, és magadból indulsz ki a "csúsztatással".
Leírtam a véleményem, pont. Neked más a vélményed. Eddig ok. Viszont, hogy te a más véleményt csúsztatásnak nevezed, mindent elárul.
"Szerinted szarok az emberek ebben az országban így teljesen mindegy ki az edző. Ez maga az apátia."
Nem, ez továbbra is egy helytálló vélemény. Szeretnél pl. örökvesztes debilek tanára lenni, vagy falábúak fociedzöje? Az sem baj, ha igen. Van aki az ilyen nemes cselekedetekkel lesz jó ember, de a többség lássuk be, sikerre vágyik.
"Szóval igazad van én értettelek félre"
Ezt sehol sem írtam. Azt írtam, a saját írásodat, nem érted. Ok, közben megmagyarástad, mire reagáltál, de ezalapján tényleg nem értesz. 🤣
"Innentöl értelmetlen veled kommunikálni, mert nem csak besavanyodott vagy, hanem rosszindulatú is, és magadból indulsz ki a "csúsztatással"."
Te kijavítottál engem hogy nem is értem mit írok, majd akkor leírom mire vonatkozott az amit mondtam akkor én vagyok a rosszindulatú. Mondod ezt úgy hogy te kezdted el cimkézni az embereket hogy "besavanyodottak" meg "nyígnak". Ha a "nem tudom mit beszélek" mellé teszed a "csúsztatsz" szót akkor én nem tudom milyen extrém érzékenység és önhittség kell hogy te példálózzál nekem a rosszindulattal?
Nem érzel némi ellentmondást abban amikor te nevezel engem rosszindulatúnak?
"Leírtam a véleményem, pont. Neked más a vélményed. Eddig ok. Viszont, hogy te a más véleményt csúsztatásnak nevezed, mindent elárul."
Persze hogy a véleményed írtad le, én meg az enyémet reagálva a tiedre ezek ilyen abszurdumokba illő felesleges ténymegállapítások. Hát ez hallatlan. 🤣 Tudsz még hasonló töltelék mondatokat amikben kétség kívül igazad lesz vagy lapozhatunk tovabb?
"Ezt sehol sem írtam. Azt írtam, a saját írásodat, nem érted. Ok, közben megmagyarástad, mire reagáltál, de ezalapján tényleg nem értesz. 🤣"
Hát ha megmagyaráztam akkor mi a problémád? Érdemi viszont cáfolatot nem adtál rá miért látom rosszul csak nyígsz meg áldozati krediteket gyűjtesz.

" majd akkor leírom mire vonatkozott az amit mondtam akkor én vagyok a rosszindulatú."
Na ezt a csúsztatást. :DDD
Nem azért vagy rosszindulatú, mert leírtad, hogy mire értetted, hanem az ahogy nekemtámadsz egyböl, hogy csúsztatok.
A kovetkezöben is pont a lényegen siklasz át, ott sem a vélemény-ellenvéleményen volt a hangsúly, hogy nem ahogy fogadod az ellenvéleményt.
Szóval én itt látok némi ellentmondást: szándékosan figyelmen komplett mondatrészek figyelmenkívülhagyásaval forgatod ki a dolgokat, majd engem vádolsz csúsztatással.
"Ha a "nem tudom mit beszélek" mellé teszed a "csúsztatsz" szót akkor én nem tudom milyen extrém érzékenység és önhittség kell hogy te példálózzál nekem a rosszindulattal?"
Azt hittem ezt a félreértést a "nemértéssel" tisztáztuk, de úgy látszik leragadtál. A gyakorin nem ritka az idegen szavakkal való dobálózás, háttérismeret nélkül.
Nálad nem passzolt az általad idézett egy mondathoz, ennyi.
Valóban, van pár negatív megjegyzésem a negatív emberekröl. Neked viszont az egész kommunikációdból sugárzik a rosszindulat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!