Ha az EU legcsóróbb országa vagyunk akkor miért szavaz bárki is még mindig a fideszre?

"Na ezt a csúsztatást. :DDD
Nem azért vagy rosszindulatú, mert leírtad, hogy mire értetted, hanem az ahogy nekemtámadsz egyböl, hogy csúsztatok."
Bakker, nagyon ügyes vagy 🤣
Szóval az hogy leírtam hogy csúsztatsz az organikusan kapcsolódik ahhoz amiben egyértelműben kifejeztem hogy miben. Amíg azt fel nem oldod addig fenntartom az állításom hogy csúsztatsz. A kettő együtt értelmezendő nem külön-külön.
De ha téged ez megnyugtat és igazabbnak véled a saját álláspontod akkor nagyon szívesen vállalom hogy rosszindulatú vagyok :)
"A kovetkezöben is pont a lényegen siklasz át, ott sem a vélemény-ellenvéleményen volt a hangsúly, hogy nem ahogy fogadod az ellenvéleményt."
Lényegében saját elmondásod szerint is utólag értetted mire vonatkozott az állításom, ha az önreflexiónak akár szikrája is lenne benned akkor nem azon hisztiznél hogy "úristen, azt mondta hogy csúsztatok bruhuhu"
Ha azzal vádolsz hogy "nem tudom beszélek" akkor semmi extra nincsen benne ha én meg ezt momdom. De már kezdem magam kényelmetlenul érezni hogy én magyarázkodom neked emiatt 😅
"Szóval én itt látok némi ellentmondást: szándékosan figyelmen komplett mondatrészek figyelmenkívülhagyásaval forgatod ki a dolgokat, majd engem vádolsz csúsztatással."
Dehát ember...te csináltad ezt...erre hívtam fel a figyelmedet.
"Azt hittem ezt a félreértést a "nemértéssel" tisztáztuk, de úgy látszik leragadtál. A gyakorin nem ritka az idegen szavakkal való dobálózás, háttérismeret nélkül.
Nálad nem passzolt az általad idézett egy mondathoz, ennyi."
Ez most megint ilyen semmi..Legyél már férfi és döntsd el végre hogy a vagy b-t mondasz. Az előbb azt mondtad végül értetted hogy mire használtam az apátia szót ez esetben először te csúsztattál. A második esetben továbbra is tagadod és fenntartod az allításod hogy "nem tudom mit beszélek".
"Valóban, van pár negatív megjegyzésem a negatív emberekröl. Neked viszont az egész kommunikációdból sugárzik a rosszindulat."
Így-így. Én rosszindulatú vagyok.

"32# te ugye valamiféle személyes kudarcnek érzed, ha valamit nem tudsz cáfolni, és nem tudod azt bizonygatni, hogy neked igazad van, a másiknak meg nincs?!"

Mondom én. :))))
A te hibád pedig az, hogy az állító kérdést nem tudod megkülönböztetni az eldöntetndőtől.
Egy nem elég lett volna.
Egyébként nem érveltem, csak kérdeztem. ;-)
Érvelni valami mellett szoktak. De te ezt úgysem érted.

"Mondom én. :))))
A te hibád pedig az, hogy az állító kérdést nem tudod megkülönböztetni az eldöntetndőtől.
Egy nem elég lett volna.
Egyébként nem érveltem, csak kérdeztem. ;-)
Én is a kérdésre értettem :) Tökéletes iskolapéldája az állítókérdésnek hiszen szerinted nem tudok valamit..nem tudom cáfolni, nem tudom bizonyítani stb. Már a kérdésed megfogalmazásakor egy prekoncepcióval éltél. Őszintén szólva sokkal több esze van annak akivel vitatkoztam hozzád képest.
"Kérdezö: engem betettél a "fideszses" skatulyába egyébként?"
Nem. Egyáltalán nem. És még a dilemmád is értem és pontosan tudom milyen érzés mert engem is gyakran tesznek be. Voltam én már ezen az oldalon fidesz bérenctől elkezdve libsin át náciig minden. Ebben megegyezhetünk hogy akik ilyen primitívek hogy az érvelésük megáll ebben azok úgymond "mindekettőnk közös ellenségei"

"Tökéletes iskolapéldája az állítókérdésnek"
Nem jól tudod.
Példák:
1. Állító kérdés: "Tudják, hogy anyád lopja a tyúkokat?"
2. Eldöntendö: "Ugye lopja anyád a tyukokat?"
"hiszen szerinted nem tudok valamit..nem tudom cáfolni, nem tudom bizonyítani"
Tény, hogy senki sem tud mindent cáfolni és bizonyítnai. Én sem. Te sem.
Ezt arra írtam, hogy teljesen kiakadtál azon, hogy az egyik válaszoló olyan mondatokat ír, amit nem lehet cáfolni, és nem lehet belekötni. Várs ki is kerestem:
"Tudsz még hasonló töltelék mondatokat amikben kétség kívül igazad lesz vagy lapozhatunk tovabb?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!