Mit szóltok hozzá, hogy európa legcsóróbb országa vagyunk?
Bulgáriába jártak a szüleink mert egy olcsó és szegény ország volt. Mostanra ők is megelőztek minket.
Rekord inflációhoz rekord alacsony fogyasztás tartozik. Hajrá fidesz, hajrá magyarok!

Én szeretném ha le lenne váltva az Orbán rendszer,mert egy korrupt banda.
Egyvalamiben viszont biztos vagyok, hogy attól nem lesz leváltva,hogy megpróbáljuk beállítani,mintha Magyarország mennyire szar hely lenne. Ez "minél rosszabb annál jobb" hozzáállás egész biztosan nem segíti elő a kormányváltást. Egész egyszerűen le kell őket váltani, mozgósítani kell,érdemi alternatívát felállítani és az ország pozitív adottságaira felhívni a figyelmet,hogy mennyi mindent ki lehetne még belőle hozni. Nem pedig kiragadni statisztikákat,amiből Magyarországot minél inkább le lehet húzni, én ellenzékiként esküszöm nem értem miért olyan jó érzés egyeseknek Magyarországról a létező legnegatívabb statisztikákat kikeresni??? Miért kell mindig az országot a kormánnyal összemosni? Az ország egy jó hely, a kormány meg egy gyatraság, amit le kell váltani,ezt kéne megérteni, mert ezzel az érveléssel senkit nem fogsz meggyőzni,h annak drukkolsz,h az országnak minél szarabb legyen.

Várható volt, hogy ez lesz. Hatalmas a korrupció, az országból összeszerelő üzemet csináltak, lerohasztották az oktatást.
Ahhoz, hogy a jólét hosszútávon növekedhessen és nemzetközi szinten versenyképes legyen az országunk, legelőször is az oktatás irányába kéne allokálni az erőforrásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!