Ellenzékeik, van olyan dolog, amit a Fidesz jól csinált?
9. XD
Nem, csak a rahomkulov gyerek hisztije miatt rúgtak ki egyetemi tanárt a Corvinusról.
Nagyobb városban lakok 2019 óta ellenzéki a városunk polgármestere a közgyűlés többsége viszont fideszes. Bármit szeretne a polgármesterünk fejleszteni, vagy tenni a városért a fideszesek zsigerből leszavazzák, ezért nem is történik nálunk semmi. Magyarul a fideszeseknek fontosabb az, hogy szemétkedjenek és szivassák lényegében a jónépet, mint az hogy fejlődjön a város. Igazi tetvedék férgek. De azért elő tudják adni, az álszent dumát, hogy a magyar emberek, milyen fontosak nekik.
És akkor ezek után megkérdezed, hogy az ellenzékeik szerint, van-e olyan dolog, amit a Fidesz jól csinált? Ritka nagy eszed van...
"Nagyobb városban lakok 2019 óta ellenzéki a városunk polgármestere a közgyűlés többsége viszont fideszes. Bármit szeretne a polgármesterünk fejleszteni, vagy tenni a városért a fideszesek zsigerből leszavazzák, ezért nem is történik nálunk semmi."
Csak a korrektség kedvéért: nálunk fordítva volt, fideszes polgármester és ellenzéki többségű közgyűlés. Az eredmény ugyanaz.
"Nem, csak a rahomkulov gyerek hisztije miatt rúgtak ki egyetemi tanárt a Corvinusról."
Ennek az égadta egy világon semmi köze az egyetemi modellváltáshoz.
Ennyire összemosottan és szimplán kezelt bonyolult problémára nem is lehet és nem is érdemes válaszolni.
Nincs fekete és fehér. Csak a szürke árnyalatai. A Fidesz sok dologhoz hozzányúlt, ha nagyon szorongatták. Az esetek többségében olyasmikhez, amiket addig senki se kezelt (jól), és már régen törődni kellett volna vele. Ilyenkor lettem én dühös és keseredtem el igazán. Mert amihez hozzányúltak, az onnantól tízszer rosszabb lett. Nem balgaságból, szándékosan.
16.
Jesszusom.
Vajon ki helyezett nyomást a Corvinus vezetőségére? Az egyetem felett álló alapítvány kuratóriuma. Az alapítvány vagyonában MOL részvények vannak. Rahimkulovék jelentős befolyással bírnak a MOL-ban, valamit jó kapcsolataik vannak az egyetem kuratóriumával.
Ha ennyiből nem vagy képes összerakni a helyzetet, akkor lövésem sincs milyen egyetemen taníthatsz.
Egy egyetemre elég sokféle módon lehet nyomást gyakorolni, ahhoz nem kell az alaptívány kuratóriumi tagjának lenned. Amióta világ a világ, azóta nem egyszer előfordult már, hogy fontos emberek gyerekei lediplomáztak, nem teljesen szabályós módon. Ennek semmi köze az alapítványi modellhez.
Egyébként ebben az ügyben szerintem közel sem az történt, amit a sajtó lehozott. Volt bőven ködösítés meg mellébeszélés mindkét részről.
Amúgy nem tanár vagyok.
Kétségkívül több jó dolog van most mint 2010 előtt. Akkor semmi jó nem történt, most azonban látok némely pozitívumot. Jól mondtam Vili? Jól értettem amit mutogattál?
Siffer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!