Ellenzékeik, van olyan dolog, amit a Fidesz jól csinált?
tetszik hogy már Írországban vagyok, 3x annyi pénzért, köszönöm mert magamtól nem indultam volna el
én bevezettem magamnak az eurót :P
Nem ellenzéki vagyok, legalábbis nem abban az értelemben, ahogy itt használják.
Jó kormányzás híve vagyok. Az meg egyáltalán nem az, amit a fidesz művel.
Engem ezeke érdekelnek:
Gazd. stabilitás, kiszámíthatóság, közintézmények helyzete és állapota, korrupció szintje, állami szolgáltatások színvonala.
Nos mindegyik lecsúszott a 14 év alatt.
Migránsokkal kapcsolatos ellenérzések kinyilvánítása EU-s szinte 15-ben oké volt. De ennyi.
Ez 1 faktor az 1000 közül.
A propagandát - saját szempontjából persze.
Apróságokat tudok csak melíteni, mint pl. a fizetős kéményseprés eltörlése. Meg attól is függ, mi a viszonyítási alap, lehetett volna még rosszabbul is csinálni.
Akkor illik visszakérdezni: kinek minek a szempontjából?
Orbán Viktor, a Ner oligarchái, a Fidesz szavazók, a Fidesz mint párt, a magyar emberek, az ország, az EU, vagy a világpolitika szempontjából?
Magyar emberek szempontjából a családi adókedvezmény lett volna ha egy kicsivel kevesebbet kereső rétegek fizetéséhez szabták volna a rendszerét.
Közmunka programmal elviekben egyetértettem, de csak akkor ha szakmát is adtak volna a kezükbe és nem kiszolgáltatottá tették volna a helyi potentát pl. polgármester irányában a szegény munkanélküli réteget.
Illegális bevándorlás leállításával is egyetértek, de csak akkor ha közben bevándorlási kötvény bizniszből nem keresték volna a Fidesz fiúk halálra magukat. És nem engedik szabadon a börtönökből az illegális bevándorlásért felelős embercsempészeteket - nem véletlenül.
Szóval a propaganda alapján sok rendben lévő dolog lenne, ha nem tudnánk hogy a háttérben az egész bűzlik a Fidesz és Orbán érdekei szerint.
Volt, igen.
Én 6 évig egyetemen dolgoztam, azokban az időkben is, amikor a modellváltás megtörtént. Amit az ellenzéki sajtó írt a modellváltás kapcsán, abból nem igazán lett semmi sem.
De jó ötlet volt a határkerítés is, a családi pótlék helyett a családi adókedvezmény erőltetése, a beltéri dohányzás tiltása a nyilvános intézményekben, a KATA is jó volt az elején, ügyfélkapu, EESZT, egykulcsos SZJA, Diákhitel 2, ország- és vármegyebérlet, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!