Azért ez milyen dolog már, hogy Magyar Péterék aláírást gyűjtöttek az Azahriah-koncert előtt?
Vagy akkor nem is független a művész úr? Látva, kik tették ott tiszteletüket. Mondjuk a Momentum is csinált hasonló akciót korábban. De ezek honnan veszik, hogy az ott megjelenők nagy részben rájuk szavaznak?
Nyilván nem.
Azariah szövegei egy része rendszerkritikus. Nagy volt a tömeg, biztos van aki alá is írt nekik. Nem értem mi ezen a meglepő, egy politikai pártnak az a célja hogy elérje a potenciális választóit. Nem volt kötelező aláírni neki, nem csináltak törvénytelen, így nem értem. Bárki odamehetett volna ugyanilyen célból.
Most menjenek ki a Hortobágyra a birkák közé gyűjteni? Te hova mennél ki, ha neked az lenne a célod, hogy aláírást gyűjts?
És #3 kommentedre válaszul: Na, és amiért a Hortobágyra nem mennek az aktivisták aláírást gyűjteni, azért nem mennek a békamenetre sem. A birkák közé? Minek?
Ez nem igaz, különben is a fidesz találta ki és ez is kormánypropaganda része, mint a feleségbántalmazás, piramisjáték, külföldi támogatottság, luxus bmw-s konvoj, pártalapító besúgása, verőemberek, kocsmaibalhé...
Szégyelje magát a fidesz!
De igaz, kihasznált egy koncertet arra, hogy építgesse a saját személyi kultuszát.
Én utálom a Fideszt, de gondoljunk bele, mi lett volna, ha ők mennek Azahriah koncertre szignókat gyűjtögetni. Tele lenne vele az egész magyar sajtó, Magyar Péter pedig hosszú, 30 ezer lájkos posztot írna arról, hogy ez milyen szánalmas.
Inkább az a kérdés, hogy a fidesz miért nem ment oda!
Hogy a kdnp miért, azt értem, de hát a "fiatal" "demokraták" miért nem gondolták jó ötletnek a sok fiatal között? :)
Ki érti ezt? ¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!