Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ahogy felnő a fiatalabb...

Ahogy felnő a fiatalabb generáció, úgy csökkenni fog a Fidesz támogatottsága?

Figyelt kérdés
Ahogy elnézem például a kommenteket, többnyire 60 pluszosok azonosulnak a jelenlegi kormánnyal. Ugyanezt megfigyeltem a DK-nál is, csak ott inkább 70 plusz az átlag. Ez alapján ezeknek a pártoknak nincs nagy jövőjük?

júl. 22. 15:06
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
47%
Az nem konzervatív, hogy megöregedtem szülök pár gyereket és adjon mindent az állam, ezt úgy hívják, hogy, élősködő, tipikus fideszesek ilyenek.
júl. 22. 18:41
 22/49 anonim ***** válasza:
0%

"Van egy csomó olyan ismerősöm, akik házasságban élnek és nem fideszesek."

Házasság és házasság között is van különbség... Vannak, akik akkor is védik a házasságot, ha valami nehézség adódik - mások meg elég simán elválnak, aztán összeállnak valaki mással...

júl. 22. 21:44
 23/49 anonim ***** válasza:
87%
22# Úgy tűnik neked a fidesz fontosabb a házasságnál is. Csak az a jó keresztény, házas ember, szülő, dolgozó aki fideszes... :D
júl. 23. 00:11
 24/49 anonim ***** válasza:
0%

"Csak az a jó keresztény, házas ember, szülő, dolgozó aki fideszes..."

Nem, de mivel a fideszesek között több a konzervatív, köztük az ilyenek is többen vannak, csak ennyit mondtam.

júl. 23. 07:47
 25/49 anonim ***** válasza:
80%

24, az, hogy a gyerekeket szeretik a fideszesek, nem egyenlő a konzervativizmussal.

Kossuth forog a sirjában.

júl. 23. 07:50
 26/49 anonim ***** válasza:
0%

"az, hogy a gyerekeket szeretik a fideszesek, nem egyenlő a konzervativizmussal"

Írta valaki valahol valamikor, hogy egyenlő vele?

júl. 23. 07:52
 27/49 anonim ***** válasza:
72%

Én azt valószínűsítem, hogy igen, a Fidesz támogatottsága csökkenni fog az új generációkkal.

Az, hogy a Fideszeseknek átlagban több gyerekük van (erre még nem láttam statisztikát amúgy) nem jelent semmit. Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy a gyerekeiket sikerül Fideszessé nevelni. Sőt ennek az esélye csak romlik, mivel már leginkább az internetről tájékozódnak a fiatalok, nem pedig a szüleik világképét fogadják el egy az egyben.

Oh man, hány olyanról tudok, ahol a családot az szakította szét, hogy a Fideszes szülők nem tudták elfogadni, hogy a gyerekük nem Fideszes. (ajánlom a családi kapcsolatok kategóriát).

júl. 23. 09:13
 28/49 anonim ***** válasza:
22%

Nem válnak azzá, de aki pl egy fideszes családban nő fel, annak jó esélye van, hogy ő is az lesz.

A fidesz támogatottsága nem azért fog csökkenni, mert kihalnak a szavazói, hanem mert a csúcsról csak lefelé visz út.

júl. 23. 09:28
 29/49 anonim ***** válasza:
59%

A Fidesznek leáldozott.

Már a fidesznyikek is kezdenek rádöbbenni, hogy mi folyik ebben az országban.

júl. 23. 09:29
 30/49 A kérdező kommentje:
#28: Ezzel nem értek egyet, nagyon sok olyan család van, ahol a szülők/nagyszülők fideszesek, a gyerek pedig nem.
júl. 23. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!