Ahogy felnő a fiatalabb generáció, úgy csökkenni fog a Fidesz támogatottsága?
"Van egy csomó olyan ismerősöm, akik házasságban élnek és nem fideszesek."
Házasság és házasság között is van különbség... Vannak, akik akkor is védik a házasságot, ha valami nehézség adódik - mások meg elég simán elválnak, aztán összeállnak valaki mással...
"Csak az a jó keresztény, házas ember, szülő, dolgozó aki fideszes..."
Nem, de mivel a fideszesek között több a konzervatív, köztük az ilyenek is többen vannak, csak ennyit mondtam.
24, az, hogy a gyerekeket szeretik a fideszesek, nem egyenlő a konzervativizmussal.
Kossuth forog a sirjában.
"az, hogy a gyerekeket szeretik a fideszesek, nem egyenlő a konzervativizmussal"
Írta valaki valahol valamikor, hogy egyenlő vele?
Én azt valószínűsítem, hogy igen, a Fidesz támogatottsága csökkenni fog az új generációkkal.
Az, hogy a Fideszeseknek átlagban több gyerekük van (erre még nem láttam statisztikát amúgy) nem jelent semmit. Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy a gyerekeiket sikerül Fideszessé nevelni. Sőt ennek az esélye csak romlik, mivel már leginkább az internetről tájékozódnak a fiatalok, nem pedig a szüleik világképét fogadják el egy az egyben.
Oh man, hány olyanról tudok, ahol a családot az szakította szét, hogy a Fideszes szülők nem tudták elfogadni, hogy a gyerekük nem Fideszes. (ajánlom a családi kapcsolatok kategóriát).
Nem válnak azzá, de aki pl egy fideszes családban nő fel, annak jó esélye van, hogy ő is az lesz.
A fidesz támogatottsága nem azért fog csökkenni, mert kihalnak a szavazói, hanem mert a csúcsról csak lefelé visz út.
A Fidesznek leáldozott.
Már a fidesznyikek is kezdenek rádöbbenni, hogy mi folyik ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!