Megérte az Unióba belépni?
1. Cukoripar lol. :D
Vicces, hogy Kádár -féle nosztalgiában éltek.
Most is lehet cukoripar, bármikor alapíthatsz egy gyárat. Aztán majd szembe jön a valóság, meg a közgazdaságtan, bár arról semmit tudsz.
#1 Sajnos nem ilyen egyszerű, mert a magyar ipart, mezőgazdaságot már az uniós csatlakozás előtt sok évvel tönkrevágták a vadprivatizációval, nem kellett hozzá EU tagnak lenni.
Az EU csatlakzás egy esély volt amivel sajnos a ballibek 2004-2010 között nem tudtak élni, a 2010 utáni kormányt meg ideológiai okok miatt nem hagyják élni.
Az az EU amibe beléptünk az jó volt és ha ez a kormány lett volna az ország élén a csatlakozást követően akkor sikeresek is lehettünk volna, mint a csehek, lengyelek. Amivé tették a baloldali és liberális oldal képviselői az EU-t az elmúlt években, az viszont már senkinek nem jó. A német, francia gazdaság számára is éppen úgy károsak az intézkedéseik, mint ahogy nem jók nekünk sem.
Megérte-e belépni?
Igen. Mert mindez kellett ahhoz, hoyg a magyar választók most megfelelő immunrendszerrel rendelkezzenek és a mi országunk ne menjen tönkre éppen úgy, mint a nyugat-európai országok az illegális bevándorlás meg a genderőrület, woke ideológia miatt. Mint amikor valaki átesik egy betegségen, romlik az állapota az egészségének, ellenben nem hal bele utána a következő, még rosszabb fertőzésbe, mert már az immunrendszere eléggé megedződött közben.
Nem, és én is nemmel szavaztam anno.
Persze akinek mondtam, mind hülyének nézett. Mindenkiben volt egy nagyon szánalmas hurráoptimizmus, én úgy voltam, várjuk ki a végét...
"Igen. Mert mindez kellett ahhoz, hoyg a magyar választók most megfelelő immunrendszerrel rendelkezzenek és a mi országunk ne menjen tönkre éppen úgy, mint a nyugat-európai országok az illegális bevándorlás meg a genderőrület, woke ideológia miatt. Mint amikor valaki átesik egy betegségen, romlik az állapota az egészségének, ellenben nem hal bele utána a következő, még rosszabb fertőzésbe, mert már az immunrendszere eléggé megedződött közben."
Akkor ezen logika alapján szerencsére az elkövetkezendő legalább 20 évben nem lesz jobboldali kormánya az országnak a fidesz után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!