Magyarország-Svájc 1-3. Megérte a több ezer milliárd forint közpénzt a fociba ölni?
A magyar lakosság frusztrált irigy.
Nézd meg az elmúlt 120 évet mit tettek a kisebbségekkel.
Szerintem regisztrálni kellene a szavazókat.
És aki Fidesz szavazó és baleset éri, vagy infarktusa lesz, azt nem kórházba viszik.
Hanem kiteszik egy stadion előtt.
5.
azzal hogy orbánnak fizeted az adód te is a fidesz szekerét tolod, ha felfogod ezt, ha nem.
Ennyire nem lehetsz sötét !!🐑🐑
Ez milyen duma? Ami még nem is igaz.
He, te fa*?
Ezen az alapon, azzal, hogy vásárolsz boltokban, vagy közlekedsz, azzal is a nagyhasúékat gazdagítod, mert mindenre rátették már a kezüket. Ráadásul elég naívak vagytok, ha azt hiszitek, hogy hogyha nem focira, akkor normális eüre, vagy oktatásra költené azt a pénzt. Nem vagyok elégedett és mégegyszer kiemelem, hogy fideszes sem, de mivel nem tudom leváltani a rendszert, legalább azokon a dolgokon részt veszek, ami érdekel és van rá lehetőség..
Ezen felül, szerintem a nyugati országok is költenek ennyit, ha nem többet erre -csak az a különbség, hogy ott másra is-, de attól még ez nem egy rossz dolog. Nem hiszem, hogy ebből kell elvenni, inkább másba is ennyit kéne még tenni.
Am számomra döbbenet, hogy az ország nem nyíltan ignorálja ennek a gumicsizmás gonosz parasztnak a hobbiját, hanem tömegek mennek ki meccsekre...
Nem értem.
Egészségügyre költött pénz GDP 3. 6%
Propagandára költött pénz gdp 9%.
Erre mégis a Fideszre szavaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!