Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország-Svájc 1-3....

Magyarország-Svájc 1-3. Megérte a több ezer milliárd forint közpénzt a fociba ölni?

Figyelt kérdés

jún. 15. 22:40
A kérdező szavazást indított:
Igen megérte, így minden épkézláb ellenfél ellen megnézhetjük, hogy szenvedünk súlyos vereséget.
Igen megérte, az NBI színvonala megfelel a magyarnak, világesemény meg úgyis ritkán van.
Nem, nem érte meg, még akkor se, ha jó lenne a magyar foci, de így meg aztán főleg nem.
39 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
10%

A magyar lakosság frusztrált irigy.

Nézd meg az elmúlt 120 évet mit tettek a kisebbségekkel.

jún. 15. 22:43
 2/33 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem regisztrálni kellene a szavazókat.

És aki Fidesz szavazó és baleset éri, vagy infarktusa lesz, azt nem kórházba viszik.

Hanem kiteszik egy stadion előtt.

jún. 15. 22:43
 3/33 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként Ti azt gondoljátok, hogy minden válogatott szurkoló fideszes? 12-3 fős, ultra szektorba járó társaságunk egyik tagja sem fideszes.
jún. 15. 22:45
 4/33 A kérdező kommentje:
4# azzal, hogy aktívan támogatjátok Orbán fociországát, ti is a fidesz szekerét toljátok, ha felfogjátok ezt, ha nem.
jún. 15. 22:50
 5/33 anonim ***** válasza:
50%

5.

azzal hogy orbánnak fizeted az adód te is a fidesz szekerét tolod, ha felfogod ezt, ha nem.

Ennyire nem lehetsz sötét !!🐑🐑

jún. 15. 22:56
 6/33 anonim ***** válasza:
19%

Ez milyen duma? Ami még nem is igaz.

He, te fa*?

jún. 15. 22:58
 7/33 anonim ***** válasza:
85%

Ezen az alapon, azzal, hogy vásárolsz boltokban, vagy közlekedsz, azzal is a nagyhasúékat gazdagítod, mert mindenre rátették már a kezüket. Ráadásul elég naívak vagytok, ha azt hiszitek, hogy hogyha nem focira, akkor normális eüre, vagy oktatásra költené azt a pénzt. Nem vagyok elégedett és mégegyszer kiemelem, hogy fideszes sem, de mivel nem tudom leváltani a rendszert, legalább azokon a dolgokon részt veszek, ami érdekel és van rá lehetőség..

Ezen felül, szerintem a nyugati országok is költenek ennyit, ha nem többet erre -csak az a különbség, hogy ott másra is-, de attól még ez nem egy rossz dolog. Nem hiszem, hogy ebből kell elvenni, inkább másba is ennyit kéne még tenni.

jún. 15. 23:02
 8/33 anonim ***** válasza:
68%
3.Hitler is így kezdte a zsidókkal. Ti betegek vagytok.
jún. 15. 23:03
 9/33 anonim ***** válasza:
77%
Ez a kettes válaszolónak ment.
jún. 15. 23:03
 10/33 anonim ***** válasza:
49%

Am számomra döbbenet, hogy az ország nem nyíltan ignorálja ennek a gumicsizmás gonosz parasztnak a hobbiját, hanem tömegek mennek ki meccsekre...

Nem értem.

Egészségügyre költött pénz GDP 3. 6%

Propagandára költött pénz gdp 9%.

Erre mégis a Fideszre szavaznak.

jún. 15. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!