Magyarország-Svájc 1-3. Megérte a több ezer milliárd forint közpénzt a fociba ölni?
10, kapcsolj be egy eb közvetítést és meglátod, hogy más országok is rendelkeznek legalább ugyanennyi szurkolóval.
Értem, hogy mire gondolsz, de f@szság fideszesként identifikálni minden magyar válogatott szurkolót.
19
Figyelj csak Cicuka...mondj egy országot, ahol az egyén dönthet arról, hogy az adója mire legyen költve. A németek meg azért hörögnek, mert az ő adójuk naplopó bevándorlókra van költve, tehát a te felfogásod szerint ők is hülyék. Ti olyan okosak vagytok, mint egy kődarab a Holdon.
26# Csak az a különbség, hogy a németeknél picit más a színvonal, mivel európa legerősebb gazdasága. Ha itt is 4000 euró lenne a medián kereset akkor nem érdekelné az embereket mire költi a vezéred a pénzt.
Itt viszont a nyugdíjasok 40%-a szegénységben él, a gyerekek 30%-a szegénységben él, vidéken már bolt és posta sincs sok helyen. Orvosi praxisból meg hiányzik vagy 400.
Szóval cicuka már megint a pöcegödör aljáról ugatsz a legerősebb európai gazdaságra, ami fele annyi pénzből is kétszer jobban élne mint te.
De nem baj, az adódat költsék csak focira. Katétert, Wc papírt, kötszert, ételt meg vigyél magaddal a kórházba, meg fertőtlenítőt is nehogy beledögölj a fertőzésekbe.
Miért csak a magyarok utálják ennyire a saját fajtájukat?
Sehol annyirra nem utálják ennyire a szokásaikat,a tradiciókat, bármit ami magyar mint Magyarországon, a magyar focit már nem is èrdemes említeni.
Ha egy románnak,szlováknak, szerbenk valmelyik nemzettársa bántani merné a neki szentnek hitt értékeket, hát....szegénynek annyi.
Nézzétek meg a román focit, mennyire egy hangúan eggyüt zeng velük a román társadalom. Itt pedig, csak negatív, mocskolosás, orbánozás...stb, mintha orbán találta volna fel a focit.
Szerintem már számoljátok fel a magyar focit, mindent ami magyar, számoljátok fel az országot, számoljátok fel a magyar nyelvet, beszéljûnk már mind angolul, hisz pesten már ez megy. Símiljunk be végleg nyugatba teljesen, hisz ők a haladás, a jövő. Én már szégyellem, hogy magyar vagyok, sőt még jobban, hogy a válogatotnak szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!