Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A homofóbok valójában nem a...

A homofóbok valójában nem a melegeknek akarnak rosszat, hanem a társadalomnak jót?

Figyelt kérdés
Beszélgettem több szélsőjobboldalival is a témáról és nekem az jött le, hogy ők nem azért vannak az LMBTQ ellen, mert zavarná őket, hogy a melegek jól érzik magukat, hanem hogy a társadalom ne silányuljon el. A férfiasság és az erő egyik legnagyobb szimbóluma, hogy valaki akarjon a nőkkel szexelni, legyen meg benne ehhez a mozgatórugó, ha az ettől eltérő viselkedés tömegessé válik, akkor nem lesz gyermek és kihal a nemzet. Ezt akarják leginkább megakadályozni.

2024. júl. 17. 20:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
A cél NEM szentesíti az eszközt.
2024. júl. 17. 20:34
 2/16 PMC Wagner ***** válasza:
31%
Szerintem ehhez nem kell sem homofóbnak lenni sem szélsőségesnek hogy az ember rájöjjön hogy ez a wokes trend ez agyhalál.
2024. júl. 17. 20:36
 3/16 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező, szerintem félreértetted a helyzetet.

Te nem egy homofóbot vagy szélsőjobbost kérdeztél meg hanem egy normális embert. a normális emberek mind ezt gondolják, tök mindegy hogy milyen politikai oldalt támogatnak.

2024. júl. 17. 20:38
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

"ha az ettől eltérő viselkedés tömegessé válik, akkor nem lesz gyermek és kihal a nemzet. Ezt akarják leginkább megakadályozni"

De ez egy méretes f_szság. Nem terjed a homoszexualitás és senki se fog kihalni. Ez olyan, mintha attól félnél, hogyha nem nyomjuk el a balkezeseket (mint a történelemben sokáig ezt megtettük), akkor mindenki balkezes lesz idővel és nem fogsz jobbkezes ollót találni a boltban.

2024. júl. 17. 21:03
 5/16 anonim ***** válasza:
49%

Suerentem meg hibás maga a kerdes. Attól higy valaki az LMBTQ ellen van attól nem lesz szélső jobbos. És attól hogy valaki az LMBtQ ellen van attól még nem feltetlenül melegellenes.

A homofóbia szóról meg feledkezzünk már el, mert nagyon kevés ember homofób.

2024. júl. 17. 21:03
 6/16 anonim ***** válasza:
30%

Nézd, én rendkívül radikális és homofób voltam. Aztán feleségem által megismertem egy meleg srácot. Azóta teljesen máshogy állok hozzájuk. Vannak, akik valóban melegek. Többségük rendkívül értelmes ember. Nem a pride-on vergődik, nem szivárványos göncbe mászkál. Az utcán egy tök normális embernek néz ki. Ha bu.izol, akkor max látszik, hogy kényelmetlenül érzi magát. Csak más kapura játszik. Amíg nem az enyémre, nem zavar. Aztán van a másik fajta, aki ha lóval lenne divat, akkor holnaptól azzal csinálja... Vonulgat, utcán smárol, ha ránézel, akkor jön a "csakazémemelegvagyok". Na őket kellene nyakonverdesni. Nem, kvára nem azért nézek úgy rád, mert meleg vagy, hanem mert nem bírom felfogni, hogy mi a francért kell két gyíknak az utcán nyalni egymást. Azt sem értem, ha egy hetero pár nyalakszik az utcán.

Amúgy a jelenlegi helyzet miatt, aki ide gyereket vállal, az tönkretesz egy életet. Amihez nincs joga. Nem a melegek miatt fog kiürülni az ország, hanem azok miatt, akik a narancshordát a nyakunkra szavazzák.

2024. júl. 17. 21:04
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
Sőt tovabbmegyek. Sok meleg is LMBTQ ellenes.
2024. júl. 17. 21:05
 8/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
70%
Ha a homofóbok szerint a "melegség" egy genetikai betegség, akkor nekik annak kell lenni a célnak, hogy ez ne tudjon öröklődni. Namost miből lesz előbb öröklődés? Ha a meleg pár pl örökbe fogadja egy heteró pár gyerekét, vagy ha rákényszeríted a heteró életmódra? Kissé sarkosan fogalmazva a homofóboknak rá kellene hagyni a melegekre azt, amit tesznek, akkor azok gyakorlatilag kihalnak.
2024. júl. 17. 21:13
 9/16 anonim ***** válasza:
41%

Tisztázzuk mi a homofóbia…

Ha félelmet, undort jelent, nem gyülöletet akkor homofób vagyok.

2024. júl. 17. 22:44
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezö szerinted a Németek miért üldözték a melegeket annó mert meg bizhatatlanok.Szájer,Vitézi,Ungár ?Mi közös bennük a melegségen kivül szerinted?
2024. júl. 17. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!