Érvényes szavazatokat minek kell összeszámolni?
Figyelt kérdés
Vitézy miért nem fogadja el, hogy alulmaradt? Az emberek döntöttek. S nem tetszett nekik, hogy a Fidesz trükközve próbál hatalomhoz jutni. Innentől fogva ő elbukta a választást.júl. 8. 17:35
1/36 anonim válasza:
Mert nem biztos hogy a darabszám stimmel, én vanúgy háromszor számolok meg valamit és mindig más jön ki.🙂😉
2/36 anonim válasza:
Mikor választási csalást követsz el, lebuksz, de még neked áll feljebb.
3/36 A kérdező kommentje:
Szerintem már úton van a választási csalás. Igen.
júl. 8. 17:40
4/36 anonim válasza:
Teljesen felesleges ez a színjáték. Vesztett a két fideszes, de addig, addig lesz majd számolgatva amíg a fideszes vitézy nem nyer. Felesleges volt ennyi pénzt elkölteni a szavazásra, simán kinevezhette volna viktorka a jelöltjét főpolgármesternek és kész.
5/36 anonim válasza:
Ilyen szoros eredménynél alapból újra kellene számolni.
6/36 A kérdező kommentje:
5) Ez nem igaz.
júl. 8. 17:59
7/36 anonim válasza:
Nem úgy értem hogy törvényileg így van, de nem ártana újraszámolni ilyenkor attól függetlenül hogy épp kinyert.
8/36 anonim válasza:
Mert a DK csalt. Mikor számolják már újra? Meg akarom már Dávid győzelmét ünnepelni.
9/36 anonim válasza:
#5 Több tucat olyan eset volt már, ahol mindössze 1 szavazattal lett valaki polgármester, de önkormányzati képviselői helyek is múltak nagyon kevés szavazaton, mégsem történt eddig emiatt sehol újraszámlálás, nincs is rá jogcím. Hivatalosan most sem emiatt számolják újra.
Ha kevés a különbség, kevés a különbség, el kell fogadni. De ez a 98. újraszámlálás már nevetséges.
10/36 anonim válasza:
Ha karácsony gergely (DK jelöltje, csupa kisbetűvel) nyert volna 41 szavazattal akkor meg Budapest másik fele akarna újraszámolást. Miért játszátok a hülyét kedves apu hívek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!