10) azok is olcsóbbak mint a Balaton.a cikkből pont az nem derül ki hogy hányan mentek külföldre nyaralni.
júl. 6. 19:42
12/53 anonim válasza:
Ha jólét lenne nem azon vergődne a Kormány, hogy csökkenteni kell 10 ft-tal az üzemanyagok árát, mert a többségnek ez is rengeteg pénz ebben a hatalmas 'jólétben'
júl. 6. 19:45
13/53 anonim válasza:
11#
-Orvos
-Különböző műszaki/mérnöki területek
-Informatikai területek
-Pénzügy
-Ha nem diploma, akkor villanyszerelő, légkondiszerelő
De, előbbi négynél fontos az is,hogy tudatosan építs karriert.Ne legyél muja, ne hagyd magad átverni a "lojalitásos" dumával, hanem váltogasd az állásokat.
Akkor lesz magas béred, ha váltasz rendszeresen.
júl. 6. 19:49
14/53 anonim válasza:
"azok is olcsóbbak mint a Balaton"
Látom nem nagyon akar neked leesni, hogy aki milliós utazásra megy, az minden, csak nem szegény 😁
Amúgy annyiból a Balatont is megjárod, hiába hisztizel.
Én még életemben nem nyaraltam. Örülök, ha havi 20-30 ezret félre tudok rakni. Majd elnyaralgatom, persze.
júl. 6. 20:16
17/53 anonim válasza:
14) orvos=külföld.a pénzpiaci manipulációt sejtettem hogy meg fogod említeni.egyetlen fizikai munkakört sem írtál,tehát aki dolgozik az szegény marad ha jól értem.legalábbis én jómódú villanyászt vagy klímást nem ismerek.ellenben.ott a mezögazdaság ahol termelni vagy előállítani kell valamit, amire minden országban lehet alapozni csak nálunk nem.
júl. 6. 20:18
18/53 anonim válasza:
18.
Szerintem inkább hagyjuk 😂😂😂
Nálad fejben lesz a baj, írni se tudsz helyesen 😂
júl. 6. 20:29
19/53 anonim válasza:
19) a villanyászba kapaszkodsz bele te tökkelütött.majd jönnek a gyogyós szmájlik.
júl. 6. 20:32
20/53 anonim válasza:
Európában a magyar minősül a legtehetősebb népnek. Svájcot szokták még Kismagyarországként emlegetni, mert ők is majdnem olyan gazdagok mint mi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!