Ezért tartja Orbán szegénységben a magyarokat?
Direkt ügyel arra hogy fenntatrson egy jó vastag réteg szegény embert, akin uralkodni tud?
Engem nem az oka érdekel, megmondom őszintén, hogy magasról teszek, hogy mit, miért csinál ez az ember. Ha nagyon érdekelne és belemennék, akkor lehet egy elmeorvost kérdeznék, mert szerintem nem épelméjű az, aki ilyet tesz a saját hazájával.
Az viszont kétségtelen, hogy most egy olyan társadalmi ponton vagyunk -szerintem már túlléptünk rajta-, ahonnan egyszerűen már nincs visszaút egy normális társadalom irányába. Annyira elvesztette a racionalitását ez az ország és viz alá van tolva itt minden fej, hogy szerény és teljesen érdemtelen véleményem szerint, nem rohanunk a nemzeti katasztrófába, hanem benne vagyunk a nemzeti katasztrófába.
Azt mondja hogy a szegény embereken könnyebb uralkodni, mert az életüket a fronton (és a szavazataikat) fillérekért hajlandóak odaadni. A gazdagabb emberek viszont tanultabbak, ezért őket nehéz irányítani.
A diktátornak messiástudata van, nekik nem elég a saját kis szemétdombuk, az egész világot akarják megváltoztatni.
Igen, Orbán Viktornak igaza van: a magyar társadalom jellemtelen,potyaleső, lusta és rasszista.
Az ilyen népeknek elég egy kis közmunka, alamizsna és rengeteg két szavas propaganda.
Hatalmas szerencséje van Orbánnak a népével.
Nem kell megerőltetnie magát a hatalomban maradáshoz egy ilyen nemzet élén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!